Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunch på Leirvik”
Anmeldelse av Bakeriet Frugard

Bakeriet Frugard
Vurdert som nr. 4 av 11 Restauranter i Leirvik
Restaurantdetaljer
Anmeldt 25. juli 2020

Spiste lunch der igår fredag 24.07 .2020. Maten var god og porsjonene var rause. Vi hadde bestilt bord så langt var alt greit. Men vi måtte selv hente bestikk servietter og drikke til maten selv. Men det som vi alle var overrasket over var at vi måtte betale for maten før vi fikk den servert. Dette er uhørt. Man betaler IKKE for en vare før vi har fått den. Dermed trekker ned dette stedet .

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, mikkel109
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (74)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 74 anmeldelser

Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Middagsbesøk. Dessverre sjelden fått en så tørr og kjedelig pepperbiff. Til den prisen forventer jeg mye mye bedre. Lite/ ingen oppfølging fra servitør hjelper heller ikke på opplevelsen. At desserten jeg ønsket også var utsolgt gjorde heller ikke opplevelsen noe bedre.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, johnnyn636
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2020 via mobile enheter

Koselig atmosfære, god mat, kanskje litt fornying av menyen hadde vært bra. Litt treg servering, og når du har fått maten bør servitøren være mer "på" viss en ønsker mer å drikke må en innhente de selv..

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, bodiljg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. januar 2020 via mobile enheter

Skal du spise lunsj på Stord er det mange som anbefaler dette stedet. Med god grunn må jeg si. Det er rikelig mat på deres tallerkener og du får selv velge hvilke grønnsaker og tilbehør du ønsker i din baguette.

Det er kultur og sjel i veggene og mange koselige sittegrupper rundt om i lokalet.

Så hvorfor bare 3 stjerner? Det tar lang tid å få mat. Ønsket du noe påsmurt, må du vente lenge på din tur til å bli ekspedert og her er det heller ikke noe godt køsystem. Ønsker du noe varm mat må du vente enda lenger. Og da så lenge at de som har fått påsmurt er ferdig en god stund før du får maten.

Men heldigvis noe som kan endres på, som jeg håper de gjør.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Jan F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2019

Grei restaurant, variert meny med pizza, hamburger og mye mer. Passelig kjapp levering, velsmakende og gode porsjoner.

Dato for besøk: september 2019
Takk, Oddie99
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bakeriet Frugard, så også på

 

Har du vært i Bakeriet Frugard? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din