“Variert meny, noe for alle.”
Anmeldelse av Bakeriet Frugard

Bakeriet Frugard
Vurdert som nr. 6 av 18 Restauranter i Leirvik
Anmeldt 4. oktober 2020 via mobile enheter

Variert stor meny, er ikke alltid ett bra tegn, men her fikk vi en flott opplevelse....satset på meksikansk og amerikansk mat. Svært godt, mye mat, flott servert og god service. Uten tvil kommer vi her igjen.

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, 908sverrer

Anmeldt 27. august 2020 via mobile enheter

Hadde blåskjell med pommes frites, med husets hvitvin. Smakte nydelig! Hadde gitt full score hvis servicen hadde vært litt bedre. Anbefales.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Sommerfuglen71
Anmeldt 25. juli 2020

Spiste lunch der igår fredag 24.07 .2020. Maten var god og porsjonene var rause. Vi hadde bestilt bord så langt var alt greit. Men vi måtte selv hente bestikk servietter og drikke til maten selv. Men det som vi alle var overrasket over var at vi måtte betale for maten før vi fikk den servert. Dette er uhørt. Man betaler IKKE for en vare før vi har fått den. Dermed trekker ned dette stedet .

1  Takk, mikkel109
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Middagsbesøk. Dessverre sjelden fått en så tørr og kjedelig pepperbiff. Til den prisen forventer jeg mye mye bedre. Lite/ ingen oppfølging fra servitør hjelper heller ikke på opplevelsen. At desserten jeg ønsket også var utsolgt gjorde heller ikke opplevelsen noe bedre.

2  Takk, johnnyn636
Anmeldt 12. februar 2020 via mobile enheter

Koselig atmosfære, god mat, kanskje litt fornying av menyen hadde vært bra. Litt treg servering, og når du har fått maten bør servitøren være mer "på" viss en ønsker mer å drikke må en innhente de selv..

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, bodiljg

Reisende som så på Bakeriet Frugard, så også på

Har du vært i Bakeriet Frugard? Del dine erfaringer!