“Ikke bestill pizza her.”
Anmeldelse av Bakeriet Frugard

Bakeriet Frugard
Vurdert som nr. 5 av 18 Restauranter i Leirvik
Anmeldt 8. mars 2024 via mobile enheter

Forferdelig pizza med hermetisk sopp og kokt biffkjøtt med alt for mye ost på en bunn som var som kjeks.. styr unna pizzaen her.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Tom Ivar L

Anmeldt 11. februar 2024

Helt fantastisk sted, veldig bra mat smakt både biffen skalldyrsuppe og breiflabb. Helt fantastisk. Bra atmosfære, måten kom veldig rask også. 10/10 sted anbefales på det sterkeste. Dette stede må dere prøve❤️

Dato for besøk: februar 2024
    • Atmosfære
Takk, Joakin R
Anmeldt 15. august 2023

Hadde fått tips om at dette stedet hadde fantastiske baguetter. Det stemmer! Baguetten er overfylt av godsaker. Kylling og bacon baguetten hadde masse kylling og grønnsaker. Du kan selv velge om du vil ha alt på eller tilpasse den til din smak. Veldig hyggelig betjening. Litt vanskelig å finne for en turist, men verdt et par minutter med leting.

Dato for besøk: august 2023
    • Atmosfære
Takk, l0vet0travel130
Anmeldt 24. mars 2022

Jeg spiste baconburger og det er den beste burgeren jeg har smakt! Anbefales 100 prosent! God og saftig burger med godt og toastet burger brød!

Dato for besøk: februar 2022
Takk, realnajeeb
Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

Dessverre den værste tapasen jeg har bestilt.
Sticky fingers var kalde mozarella sicks, kjøpt ferdig (har samme fra Coop selv i frysen) kyllingvingene føltes ut som var varmet på nytt, da det var gjennomtørt, kjøttet var nesten «borte» disse var også kalde, med et ekstra lag med glacé. Rekene var seige, også tydelig ferdigkjøpt da alle var like «perfekt» i utseende. Brød og aioli fikk de heller ikke til på god måte. Barnet mitt som elsker fiskepinner tok en bit, resten ble liggende. Disse var også overfrittert. Kyllingspydene var tørre og smakløse. Pommes frittes var det som var godt og som faktisk var varme. Det gikk da ned på høykant da det var det som smakte. Rett og slett en mindre hyggelig smaks opplevelse som kostet mange hundre kroner.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, LizaS499

Reisende som så på Bakeriet Frugard, så også på

Har du vært i Bakeriet Frugard? Del dine erfaringer!