Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flott kinarestaurant i sentrum”
Anmeldelse av China House

China House
Vurdert som nr. 2 av 11 Restauranter i Leirvik
Kjøkken: Kinesisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. januar 2019

Rask og god service. Hyggelig personell. Store porsjonar. Den kinarestauranten som har vore lengst på Stord.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, espennylund
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (49)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 49 anmeldelser

Anmeldt 6. november 2018

Vennegjeng hadde sammenkomst her og tok oss noe god mat. Kinesisk er alltid et godt valg. Var veldig lite folk på tiden vi var der, men det var god mat og dette ble det god stemning av.

Dato for besøk: desember 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Mariavx
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Denne resturanten har eksistert i sentrum i mange år. De har alltid en ypperlig kvalitet på maten. Eierene er høflige og hilser alltid. Litt yngre folk er kommet i skranken ved bestilling tror de trenger en god opplæring er litt på hugget masete når han skal levere ut mat å ta betaling. Lokalet trenger en oppussing.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, KirstenStord
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2018 via mobile enheter

Kjæresten min og meg spiste middag her under et overnattingsopphold på Stord. Menyen er variert, slik som de fleste kinesiske restauranter har.

Maten smakte fortreffelig og servicen er meget bra. Stedet er koslig og rent. China House var godt besøkt denne gråe tirsdagen, de fleste nok arbeidende på Stord. MEN vi bet oss merke i at det var mange som var innom hentet take away. MANGE! Så stedet er tydeligvis populært!

Det skal sies at jeg har bodd på Stord i 3 år tidligere slik at jeg visste at maten var god. Eller jeg hadde håpet at de ikke hadde tapt seg. Heldigvis holder de samme nivå, både på mat og service!

Anbefales!!

Dato for besøk: august 2018
Takk, elim968
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2018 via mobile enheter

Familie treff for å spise god mat, koselig atmosfære og hyggelig betjening. Maten kom rask på bord og smakt helt fortreffelig. God porsjoner og mulighet a for resten av mat med seg.

Dato for besøk: august 2018
Takk, michaelpro
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på China House, så også på

 

Har du vært i China House? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din