Rask og god service. Hyggelig personell. Store porsjonar. Den kinarestauranten som har vore lengst på Stord.
Vennegjeng hadde sammenkomst her og tok oss noe god mat. Kinesisk er alltid et godt valg. Var veldig lite folk på tiden vi var der, men det var god mat og dette ble det god stemning av.
Denne resturanten har eksistert i sentrum i mange år. De har alltid en ypperlig kvalitet på maten. Eierene er høflige og hilser alltid. Litt yngre folk er kommet i skranken ved bestilling tror de trenger en god opplæring er litt på hugget masete når han skal levere ut mat å ta betaling. Lokalet trenger en oppussing.
Kjæresten min og meg spiste middag her under et overnattingsopphold på Stord. Menyen er variert, slik som de fleste kinesiske restauranter har.
Maten smakte fortreffelig og servicen er meget bra. Stedet er koslig og rent. China House var godt besøkt denne gråe tirsdagen, de fleste nok arbeidende på Stord. MEN vi bet oss merke i at det var mange som var innom hentet take away. MANGE! Så stedet er tydeligvis populært!
Det skal sies at jeg har bodd på Stord i 3 år tidligere slik at jeg visste at maten var god. Eller jeg hadde håpet at de ikke hadde tapt seg. Heldigvis holder de samme nivå, både på mat og service!
Anbefales!!
Familie treff for å spise god mat, koselig atmosfære og hyggelig betjening. Maten kom rask på bord og smakt helt fortreffelig. God porsjoner og mulighet a for resten av mat med seg.