Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Anbefales!

Dette kan på alle måter anbefales! Flotte omgivelser, stemningsfullt pyntet med lys og lykter i og... les mer

Anmeldt 31. desember 2021
846reiduns
via mobile enheter
Super ridetur i skogen

Veldig bra opplegg. Superhyggelige og dyktige verter. Vi var to barn og to voksne, med null... les mer

Anmeldt 10. oktober 2021
592_yvindm
via mobile enheter
Les alle 41 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (41)
Filtrer anmeldelser
41 resultater
Vurdering fra reisende
33
6
1
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
33
6
1
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 41 anmeldelser
Anmeldt 25. juni 2021

Kjempefin 2timers ridetur i vakker natur på Trysil. Eierne av senteret hadde god tid både før og etter turen, og vi fikk hilse på både hester og andre dyr. Var litt uforberedt på all klegg/bier som hesten tiltrakk, og det kunne fort blitt en stressfaktor, da jeg er redd for bier, men heldigvis gikk det bra. Det kunne vært greit å fått vite om litt på forhånd. Glad jeg hadde langermet jakke på.. Naturen turen gikk i, var utrolig flott, og fin blanding av grusvei og sti/skog.

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, SiljeUlvs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. oktober 2020 via mobile enheter

Det beste med turen var at vi fikk ride i skogen, på fjellet. Men det var en väldigt blandet grupp med mange yngre barn som gjorde at det til tider gikk sakte, og vi ikke fikk lov å prøve noe mer en skritt. Vi hadde melt inn middels nivå, men følte det var en barnetur.

Dato for opplevelse: oktober 2020
Takk, Mahlin Å
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Påmelding var enkel via nett. Vi var mor og datter (11 år), som var helt nybegynnere, og spente da vi møtte opp.

Vi ble godt tatt i mot, fikk god informasjon og ble trygget på at en ridetur ville gå bra. Det gjorde det! Turen gikk i rolig tempo, og guiden sjekket hele tiden at hele gruppen var med og hadde det bra. Hestene var veldig rolige og snille. Vi red på grusvei før vi svingte inn på sti i skogen. Moro, spennende og utfordrende - men likevel trygt for oss nybegynnere og både mor og datter følte mestring.

Vi anbefaler Trysil Hestesenter på det varmeste, og kommer helt sikkert tilbake senere.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, BenteLundberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Flott tur i nydelig terreng. Turen gikk både på grusvei og sti. Veldig fine hester. Kan virkelig anbefales.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Lonepet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. mars 2019

Vi var med på dette på Lørdag 23.03 og dette var en kjempefin-opplevelse-Vi var 4 voksne og et barn. Veldig fin tur selv om det blåste en god del- Veldig koselig i Lavoen - og kjempegod mat. Dette ambefales på det varmeste. Veldig snille og fine hester og kjempetrivelig arrangører.
Tusen takk for en kjempefin -opplevelse.
Mvh Ragnar

Dato for opplevelse: mars 2019
Takk, tur666
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser