Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig rømmegrøt ”
Anmeldelse av Syndinstøga

Syndinstøga
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Ryfoss
Restaurantdetaljer
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig rømmegrøt

En hyggelig plass med autentiske smaker fra fjellet. Her får du rømmegrøt med spekemat, vaffel og andre godbiter.

God service!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 507perry
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (14)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 14 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2020

En fantastisk smakfull middag med mør oksekjake, deilig saus og perfekt tilberedte rotgrønnsaker. Kan ikke gjøres bedre!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, finn_olsson
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Syndinstøga er ett flott tilbud å ha! Med hytte på midtre syndin er det fantastisk å kunne ta seg en tur bort til butikken, eller spise et bedre måltid i restauranten med en god drink i baren etterpå. Syns de nye eierene har gjort det veldig fint med stor hyggelig uteplass. Kjempe hyggelig med en øl på terrassen i påsken eller i sommervarmen.

Vi spiste her senest i dag. Bestilte rømmegrøt, spekemat og svinenakke. Alt smakte helt utsøkt! Nydelig hjemmelaget rømmegrøt og flott anrettet spekemat. Kjempegod svinenakke med godt tilbehør!

I fjord spiste alle vi på hytta Syndinburgeren, og alle var strålende fornøyd med denne og.

Tilrettelegger rettene for folk med allergi også!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, sivertuhr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. september 2019 via mobile enheter

God, vellaget oksekjake med kantareller og rotfrukter. Kokken ordnet også med en salat til en vegetarianer, utenfor meny. Hyggelig personale.

Dato for besøk: september 2019
Takk, 771britte
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2019

"Sydinstøga" på fjellet i ved Nordre Syndin har hatt et godt ord på seg så lenge det ble eiet/drevet av Andris og familien. Nye eiere og nytt kjøkken kan ikke måle seg med deres karbonader, stedets sjarme og familiens omsorg for gjestene. Stedet har nå blitt upersonlig. Vi anbefaler i alle fall å styre unna "Syndinburgeren". Vi gledet oss til å prøve. Den ene var stekt ihjel og hard. Den andre var stekt ihjel på toppen og halvrå på bunnen. Begge var overlesset med ost og dressing. Båtpotetene var brent. På fjellet er nok aldri menyen stor, og derfor er rømmegrøten heller et sikkert valg for den som vil ha mat på Syndin.

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Holmestrand_yvind_K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Syndinstøga? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din