Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vi spiste rømmegrøt og spekeskinke.”
Anmeldelse av Syndinstøga

Syndinstøga
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Ryfoss
Restaurantdetaljer
Anmeldt 2. oktober 2020 via mobile enheter

Vi spiste rømmegrøt og spekeskinke. Sannsynligvis den beste rømmegrøten vi har spist, flott dandert på innbydende måte. Kanel Snurrene til kaffen trakk ned fra topp karakter, da de var litt tørre. Vi kommer igjen.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, jonrO8866CF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (14)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 14 anmeldelser

Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Spiste lammeskank her i dag, rømmegrøt med spekemat for noen dager siden. Skikkelig godt alt sammen, spesielt lammeskank med ratatouille var langt over forventningene. Flott og hyggelig service, supert sted.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, sigurdmagnush
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig rømmegrøt

En hyggelig plass med autentiske smaker fra fjellet. Her får du rømmegrøt med spekemat, vaffel og andre godbiter.

God service!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 507perry
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020

En fantastisk smakfull middag med mør oksekjake, deilig saus og perfekt tilberedte rotgrønnsaker. Kan ikke gjøres bedre!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, finn_olsson
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Syndinstøga er ett flott tilbud å ha! Med hytte på midtre syndin er det fantastisk å kunne ta seg en tur bort til butikken, eller spise et bedre måltid i restauranten med en god drink i baren etterpå. Syns de nye eierene har gjort det veldig fint med stor hyggelig uteplass. Kjempe hyggelig med en øl på terrassen i påsken eller i sommervarmen.

Vi spiste her senest i dag. Bestilte rømmegrøt, spekemat og svinenakke. Alt smakte helt utsøkt! Nydelig hjemmelaget rømmegrøt og flott anrettet spekemat. Kjempegod svinenakke med godt tilbehør!

I fjord spiste alle vi på hytta Syndinburgeren, og alle var strålende fornøyd med denne og.

Tilrettelegger rettene for folk med allergi også!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, sivertuhr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Syndinstøga? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din