“På gjennomreise”
Anmeldelse av Stornaustet Restaurant

Stornaustet Restaurant
Vurdert som nr. 2 av 2 Restauranter i Sommarøy
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Hadde lunch med fiskeburger og pasta carbonara. Det smakte helt greit. Middagen på kvelden var and/fiskesuppe til forrett(bra) og til hovedrett hadde vi kveite som smakte veldig bra. Servicen var d så med, men servitørene blid og hjelpsomme.

2  Takk, svenroarm

Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

Vi bestemte oss for å ta en middag her, siden menyen på nett så bra ut og vi av like vel skulle bo på hotellet. Vi så at prisene var noe høye og flyttet derfor forventningene våre noe opp og tenkte at kvaliteten måtte være litt over gjennomsnittet med disse prisene og utvalgte rettene. Samt den vakre fortellingen på nettsidene om deres egen vin gjorde oss litt håpefulle, da vi selv er litt glad i vin, og en av oss har studert vin.

Vi ble tatt godt imot når vi ankom av hyggelig betjening, og fikk en fin meny å velge fra. Vi bestilte både middag og dessert, men avsto fra forrettene da det var ingenting som fristet. Vi bestilte to fiskeretter og fikk anbefalt rødvin til. Vi snakket litt om ulike typer, men ble bare anbefalt høy sukkerholdig rødvin og takket derfor nei. Vi alene snakket lenge om hvor godt det kunne være med en Beaujolais til, men ble ikke tilbudt det, så da ble det husets hvitvin som kelneren var litt usikker på hvilke druer inneholdt. Helt ok hvitvin som ikke var alt for søt. Etterpå så vi selv i vinskapet at de hadde annen rødvin å velge fra, deriblandt en Beaujolais-Village.

Middagen kom raskt. Vi så fort at dette var oppvarmet mat. Fisken hadde gos smak, men var for godt stekt. Da vi smakte på rettene våre så var det veldig ujevn varme på alt. Særlig grønnsakene var varme i ene kanten og kalde i den andre. Vi sa ifra og de rettet det opp med en gang. Samt at vi fikk desserten på huset. Noe som trekker noe opp i denne anmeldelsen. Men mens den ene asjetten var inne til fiksing så kom en ny kelner og spurte hvordan det smakte, og det ble veldig kleint både for henne og oss. Det ble gjort en del små feilgrep underveis som gjorde at vi raskt tenkte at de som jobbet her nok ikke hadde kokke- eller servitørutdannelse.

De glemte at vi hadde bestilt desserten tidligere, så de tok bestilling på den igjen. Den kom raskt. Pavlovaen smakte helt topp og hadde nok av alt.

Konklusjon; for høye priser for kvaliteten på maten og helhetsopplevelsen.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, dorthesKS
Anmeldt 21. juni 2020 via mobile enheter

Helt greit måltid. Det var nydelige omgivelser, og fantastisk service, men maten var ikke det beste vi hadde spist.
Vi spiste fiskesuppe til forrett. Den smakte bare fløte med fiskesmak. Ble litt kvalmende i lengden. Med så fantastisk tilgang til fersk fisk forventet vi kanskje noe litt freshere, og friskere.
Til hovedrett spiste vi carbonara. Det var godt.
Til dessert sjokolade og pasjonsfrukt-mousse. Det var heller ikke det beste vi hadde smakt, men godt.
Så alt i alt ganske gjennomsnittlig.
Prisene var greie. 427kr for 3 retter (uten drikke).
Men jeg har aldri vært på en restaurant som er så gode på allergener. Jeg kunne velge fritt omtrent, og som laktoseintolerant er ikke dette hverdagskost. FANTASTISK!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, simness
Anmeldt 7. november 2022

Dato for besøk: november 2022
Anmeldt 18. september 2020

Dato for besøk: september 2020

Reisende som så på Stornaustet Restaurant, så også på

Har du vært i Stornaustet Restaurant? Del dine erfaringer!