Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 173
Vis tilbud
Expedia.com
Booking.com
USD 173
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.10.21
PricelineUSD 173
eDreamsUSD 173
Agoda.comUSD 173
Se alle 11 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (351)
Filtrer anmeldelser
351 resultater
Vurdering fra reisende
152
142
33
10
14
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
152
142
33
10
14
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1924 av 351 anmeldelser
Anmeldt 21. juli 2020

Vi tok en dagstur fra Tromsø til vakre Sommarøy, og stoppet på hotellet for en lunsj.
Hotellet er svært populært for de besøkende og hotellgjestene, så det var mange til stede i restauranten da vi var der. Likevel gikk det ikke så lange tiden før vi ble servert. Fiskesuppen var absolutt av det bedre slaget, og det samme kan sies om både kyllingsalaten og diverse kjøttretter. Vi nøt øyeblikket og den gode servicen vi fikk. Hit vender vi gjerne tilbake senere.

Romtips: Vet lite om rommene, men de fleste vender ut mot havet
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, kjells134
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Hadde en natt på hotellet. Som vanlig er madrassene for myke for min smak. Kanskje spør gjesten ved ankomst hva han liker. Badet var pent og stor dusj til fordel for to. Hadde lunch med en fiskeburger og en pasta carbonara og d var helt greit. Middag på kvelden var and/fiskesuppe til forrett(bra) og kveite til hovedrett som smakte veldig bra.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, svenroarm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Senteret har stor kapasitet og fin beliggenhet. Flere aktivitetstilbud og restaurant. Vi bodde i et sjøhus rett ved vannkanten. Storslagen utsikt fra stua/kjøkkenet og soverom i 2. etasje; vannet, båtlivet og fjellene på Senja i bakgrunnen. Gode senger og rent sengetøy/håndklær. Fine turstier til bortgjemte sandstrender og opp til Hillesøytoppen. En idyllisk og vakker øy med vennlige fastboende og fantastisk natur. Ta med slippers og badesko for enklere adkomst til sjøen og senere bruk av husets badstue.

Negativt: Mangelfullt renhold, grus/skjellsand på gulv i 1. etasje, rester av møkk/grus langs lister i gangen, klissete håndtak på kjøkkeninnredningen. Ikke kostet på veranda/inngangsparti. Heller ingen kost eller vaskeutstyr tilgjengelig for leietaker. Meget sparsommelig innredet kjøkken. Fikk utlevert en oppvaskklut og et glasshåndkle. Hadde kaffekopper, glass, bestikk, noen kjøkkenredskaper, frokost og middagstallerkner, glassbolle, en ildfast form, kjeler, stekepanne, to brødkniver og en liten skjærefjøl. Manglet møbler på terrassen, få knagger i huset generelt og ingen steder å sette fra seg toalettmappe på badet, ingen skap/kommode eller nattbord ved sengene. Ingen blomstervase, forskjærskniver, mugge, serveringsfat, små boller eller tekopper. Det fulgte ikke med informasjon til husets nøkler; savnet informasjon om stedets tilbud og aktiviteter, inventarliste, telefonnummer etc. Stedets resepsjonist ga ingen informasjon eller veiledning uoppfordret, ved spørsmål fikk jeg svar uten interesse for videre dialog. Fikk heller ingen informasjon på mail før ankomst.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, VerdtEtBesok
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

Hotellet er fint plassert og har massevis av god informasjon om området. Det var en discgolfbane itillnytning til hotellet, de har sauna de kan varme opp, det er trimrom der og utsikten er upåklagelig. Resepsjonistene hjalp oss masse, vi fikk tilogmed låne en lue fra gjenglemtkassa for å ikke fryse på tur. Vi opplevde god service i resepsjonen.

Rommet var helt topp for en tusenlapp, stor i størrelse og inneholdt gode senger, samt stoler og bord å sitte ved. Rommet var skikkelig kaldt, og ovnen fungerte ikke, men man fikk regulert varmen på badet, så det fikk vi godt og varmt. Vinduet var stort og deilig og gav oss skikkelig panoramautsikt utover mot grønn mark.

Men frokosten var på ett helt annet nivå. Forhåpentlig vis så hadde det noe å gjøre med covid-19 og tilrettelegging rundt det. Grønnsakene var dvaske og smakte vond. Det ble servert en felles tallerken med ulike ting på og alt berørte hverandre, så osten var våt av vannete grønnsaker, kjøttet var full av laksefett. I tillegg hadde nok asjetten stått lenge slik, det var synlig på både den tørre og harde fisken, samt inntørka og rennende grønnsaker/garnityr. Når vi spurte om mer ferskt kuttet grønnsaker så fikk vi to fruktfat og måtte spørre igjen. Da fikk vi først til svar at de ikke hadde, så til slutt fikk vi en asjett med litt bedre grønnsaker.

Jeg tenker kanskje vi kan anbefale å hoppe over frokosten (og ev. middagen) så kan du få en fin opplevelse på hotellet.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, dorthesKS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2020 via mobile enheter

Sommarøy i seg selv er fantastisk, og kallenavnet Nordens Karibia passer godt!

Sommarøy Arctic hotell er et godt utgangspunkt for å oppleve området. Kort vei til både enkle og mer avanserte toppturer og flotte strender.

Hotellet har fine rom, god bar og restaurant og mange ekstratilbud som badenaust, treningsrom, stor badstu og peisestue. Jeg koste meg godt der, og tar gjerne turen igjen!

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, 468rikker
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser