Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 146
Vis tilbud
Expedia.com
Hotels.com
Booking.com
Travelocity
Orbitz.com
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (344)
Filtrer anmeldelser
344 resultater
Vurdering fra reisende
151
139
32
8
14
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
151
139
32
8
14
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 344 anmeldelser
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Sommarøy er vakker - selv i gråvær og regn. Derfor vil vi gjerne tilbake i et bedre vær. Hotellet var fint, moderne og fine rom med en liten balkong som hadde vært topp i et annet vær. Deilig middag i restauranten og hyggelig service. Ikke veldig godt tilrettelagt for HC, men anbefales ellers 100%

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Glumma
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020

Vi hadde en dagstur til vakre Sommarøy, og stoppwet på Sommarøy Arctic Hotells restaurant for et lunsjmåltid. Stedet av svært fint og innredet, og lå nærmest like ved vannkanten. Tross mange tilstede ble vi oppvartet ganske kjapt, og på kort tid ble vi servert både kjøtt- og fiskeretter. Alt meget innbydende og velsmakende. Stedet anbefales både for hotellets standard og for den flotte beliggenheten. Vi kommer gjerne tilbake en annen gang,

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, kprivat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Det var passe størrelse på hotellrommene, og rent og pent der. Sengene var myke og gode, men ekstraseng (som er sovesofa) gikk ikke an å sove på. Var beinhard og med en jernstang langs ryggen under madrassen. Derfor en av oss dessverre forferdelig dårlig.

Likte veldig godt trappen ut i vannet som er rett ved saunaen som er gratis for alle gjester. Men i saunaen var det møkkete.

Vi leide boblebad ute til 900kr. Dette var dårlig. Vi har jacuzzi hjemme, og merket fort at det ikke var som det skulle. Gromsete og illeluktende vann, så var det ganske kaldt også. Her var det mye bakterier, så var det ganske mye sand og grus i setene. Mens vi badet litt i sjøen, hoppet det andre tilfeldige gjester oppi. Heldigvis slapp vi å betale for det når vi sa i fra at vannkvaliteten var såpass dårlig.

Restauranten er helt ok. Vi fikk veldig tørt brød og noen av rettene vi spiste til middag var ganske rare på smak. Men fikk gode anbefalinger på vin. Gode på å tilpasse for allergikere.

Frokosten likte jeg godt. Enkel, men med varmt ferskt brød og rundstykker, god kaffe og cowboy-frokost. Men til tross for at restauranten var så god på allergi når du kjøpte middag der, så var det ikke et eneste alternativ til allergikere under frokosten. Verken gluten- eller laktosefritt.

Drinkene i baren er helt ok.

Var veldig varierende på service hos de hotellansatte. Noen var ekstremt behjelpelige (spesielt ei som var sommervikar). Mens andre virker direkte sure.

Det var bagasjeoppbevaring, men dette var helt åpent og ubevoktet. Føltes ikke trygt å sette igjen bagasjen.

Virker generelt ikke som de gidder å gjøre det lille ekstra iom at de så og si har monopol på hotell på Sommarøy. Det kommer jo folk dit uansett. Det er veldig synd, for det kunne vært så innmari bra.

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, simness
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020

Vi tok en dagstur fra Tromsø til vakre Sommarøy, og stoppet på hotellet for en lunsj.
Hotellet er svært populært for de besøkende og hotellgjestene, så det var mange til stede i restauranten da vi var der. Likevel gikk det ikke så lange tiden før vi ble servert. Fiskesuppen var absolutt av det bedre slaget, og det samme kan sies om både kyllingsalaten og diverse kjøttretter. Vi nøt øyeblikket og den gode servicen vi fikk. Hit vender vi gjerne tilbake senere.

Romtips: Vet lite om rommene, men de fleste vender ut mot havet
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, kjells134
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Hadde en natt på hotellet. Som vanlig er madrassene for myke for min smak. Kanskje spør gjesten ved ankomst hva han liker. Badet var pent og stor dusj til fordel for to. Hadde lunch med en fiskeburger og en pasta carbonara og d var helt greit. Middag på kvelden var and/fiskesuppe til forrett(bra) og kveite til hovedrett som smakte veldig bra.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, svenroarm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser