Det var passe størrelse på hotellrommene, og rent og pent der. Sengene var myke og gode, men ekstraseng (som er sovesofa) gikk ikke an å sove på. Var beinhard og med en jernstang langs ryggen under madrassen. Derfor en av oss dessverre forferdelig dårlig.
Likte veldig godt trappen ut i vannet som er rett ved saunaen som er gratis for alle gjester. Men i saunaen var det møkkete.
Vi leide boblebad ute til 900kr. Dette var dårlig. Vi har jacuzzi hjemme, og merket fort at det ikke var som det skulle. Gromsete og illeluktende vann, så var det ganske kaldt også. Her var det mye bakterier, så var det ganske mye sand og grus i setene. Mens vi badet litt i sjøen, hoppet det andre tilfeldige gjester oppi. Heldigvis slapp vi å betale for det når vi sa i fra at vannkvaliteten var såpass dårlig.
Restauranten er helt ok. Vi fikk veldig tørt brød og noen av rettene vi spiste til middag var ganske rare på smak. Men fikk gode anbefalinger på vin. Gode på å tilpasse for allergikere.
Frokosten likte jeg godt. Enkel, men med varmt ferskt brød og rundstykker, god kaffe og cowboy-frokost. Men til tross for at restauranten var så god på allergi når du kjøpte middag der, så var det ikke et eneste alternativ til allergikere under frokosten. Verken gluten- eller laktosefritt.
Drinkene i baren er helt ok.
Var veldig varierende på service hos de hotellansatte. Noen var ekstremt behjelpelige (spesielt ei som var sommervikar). Mens andre virker direkte sure.
Det var bagasjeoppbevaring, men dette var helt åpent og ubevoktet. Føltes ikke trygt å sette igjen bagasjen.
Virker generelt ikke som de gidder å gjøre det lille ekstra iom at de så og si har monopol på hotell på Sommarøy. Det kommer jo folk dit uansett. Det er veldig synd, for det kunne vært så innmari bra.