Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
eDreams
StayForLong
Priceline
ZenHotels.com
Se alle 7 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (370)
Filtrer anmeldelser
370 resultater
Vurdering fra reisende
161
146
38
10
15
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
161
146
38
10
15
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 370 anmeldelser
Anmeldt 30. august 2021 via mobile enheter

Personell i resepsjonen er lite serviceinnstilte. Det virker mer som de ønsker å drive hotell uten gjester. Har generelt lite oversikt over bookinger i løpet av helgen, det er ikke mulig å få en avklaring på sitt opphold slik at man som gjest kan planlegge dagen i henhold til dette. Da vi ønsket sen utsjekk, noe vi ønsket i god tid før ankomst fikk vi ikke avklart dette. Det er heller ikke mulig å betale for ekstra timer til tross for at hotellet ikke er fullbooket. Personell er kort og avvisende når man forsøker å komme i dialog med dem i forhold til utsjekk.

Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Solfaktor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. august 2021 via mobile enheter

Veldig bra hotell med høy kvalitet på et veldig vakkert sted. Flott belligenhet ved havet og fin utsikt fra restauranten. Vi hadde et superior rom med havutsikt og det var pent, romslig, bekvemt og hadde en liten veranda med to stoler og bord. Pent bad og romslig bad. Gode senger. Det eneste vi ikke likte var at det var teppe på gulvet. Vi spiste en særdeles god middag på kvelden og veldig hyggelig service. Frokosten holdt også høy kvalitet og hadde godt utvalg. God valuta for pengene. Vi fikk tips om å bestille bord til middagen og det er nok et råd jeg gir videre da det var ganske fullt. Gratis parkering.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Asemiriam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. august 2021 via mobile enheter

Leide rorbu for 4 voksne og 3 barn. Fikk lys og romslig rorbu med en liten kjøkkenkrok uten oppvaskmaskin. Vi spiste god middag i restauranten som har variert meny + god frokost før vi avsluttet oppholdet som planlagt. Hotellet og Restauranten er ryddig og rent.

Eneste negative ved besøket er høyt prissjikt all over. Dårlig informasjon om at det koster å bruke fasiliteter som feks. jaccusi kr. 1000.-.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Scenic10471473407
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk sted med utrolig flott beliggenhet. Nydelige rom. Flott service og innsats av de ansatte, som var hyggelige og imøtekommende på alle måter. Maten var utrolig god og opplevelse i seg selv. En opplevelse å minnes for livet. Ønsker oss tilbake dit engang.

Romtips: Ha flere dager, slik at dere kan nyte mest mulig av omgivelsene
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Myrna H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2021 via mobile enheter

En fin øy og et fint sted. Hyttene hadde ulik standard, og det var noen veldig fine og noen litt mere slitt. Hotellet kunne også hatt litt mere tilrettelagt for aktiviteter for barna. Maten var ok. Fin uteplass, og mange fine strender og turmuligheter.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, elins688
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser