Terje F
37.2 km fra Sommarøy Arctic Hotel
37.2 km fra Sommarøy Arctic Hotel
Se flere hoteller i Sommarøy
Anmeldt 3. februar 2022 via mobile enheter

Flotte lokaler, arktisk natur, god mat og atmosfære. Anbefales for effektive møter. Vi var en gruppe på 6 personer som tok turen fra Tromsø for å gjennomføre stratrgisamling. Vi gikk tildelt eget avlukk til middagen og fikk sertvert en nydelig 4-retter.

Romtips: Forhåndsbook
Dato for oppholdet: februar 2022
Takk, Aeventyr_Adventures
Anmeldt 31. oktober 2021 via mobile enheter

Fint og behagelig rom i hotellet. Reint og nydelig utsikt mot havet.
Stort minus var maten! Fiskesuppe til lunsj var ikke noe spesiell. Samboeren spiste kyllingsalat og fikk sandete salat🤢 Fiskeburgeren var helt latterlig; fiskekaker i billig burgerbrød, salat og ketchup!
Alacrte menyen var dessverre ikke noe bedre kvalitet.
Frokosten var god med bra utvalg.

Kunne tenkt meg reise dit igjen men er ikke intressert i betale dyrt av mat som holder så dårlig kvalitet.

Dato for oppholdet: august 2021
Takk, Discover00864733235
Anmeldt 23. september 2021 via mobile enheter

Her er det fint å være på konferanse! Romslige lokaler, bra bevertning og god mat. Helt ok rom. Hyggelig personale og mulighet for å bade i stamp.

Fantastiske omgivelser godt egnet for turer, både på Hillesøytoppen og rundt på øya.

Labilt internett gjør det krevende med videokonferanse her.

Romtips: Dra hit på høsten og kjenn på ruskevær. Vinter og nordlyset må være verdt turen.
Dato for oppholdet: september 2021
Takk, HCMy
Anmeldt 30. august 2021 via mobile enheter

Personell i resepsjonen er lite serviceinnstilte. Det virker mer som de ønsker å drive hotell uten gjester. Har generelt lite oversikt over bookinger i løpet av helgen, det er ikke mulig å få en avklaring på sitt opphold slik at man som gjest kan planlegge dagen i henhold til dette. Da vi ønsket sen utsjekk, noe vi ønsket i god tid før ankomst fikk vi ikke avklart dette. Det er heller ikke mulig å betale for ekstra timer til tross for at hotellet ikke er fullbooket. Personell er kort og avvisende når man forsøker å komme i dialog med dem i forhold til utsjekk.

Dato for oppholdet: august 2021
Takk, Solfaktor
Anmeldt 16. august 2021 via mobile enheter

Veldig bra hotell med høy kvalitet på et veldig vakkert sted. Flott belligenhet ved havet og fin utsikt fra restauranten. Vi hadde et superior rom med havutsikt og det var pent, romslig, bekvemt og hadde en liten veranda med to stoler og bord. Pent bad og romslig bad. Gode senger. Det eneste vi ikke likte var at det var teppe på gulvet. Vi spiste en særdeles god middag på kvelden og veldig hyggelig service. Frokosten holdt også høy kvalitet og hadde godt utvalg. God valuta for pengene. Vi fikk tips om å bestille bord til middagen og det er nok et råd jeg gir videre da det var ganske fullt. Gratis parkering.

Dato for oppholdet: juli 2021
Takk, Asemiriam