Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.
Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De nyeste anmeldelsene. De laveste prisene. Det perfekte stedet å bestille hoteller.

“Trivelig hotell i flotte omgivelser” 5 av 5 bobler
Anmeldelse av Sundvolden Hotel

Beste priser for
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Prisene er for 1 rom, 2 voksne
Vis priser
Sammenlign beste priser fra populære reisesteder
og 4 sider til!
Sundvolden Hotel
Fortreffelighetsbevis
Grønne lederePlatinanivå
Hønefoss, Norge
Nivå Bidragsyter
6 anmeldelser
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nyttig stemme
“Trivelig hotell i flotte omgivelser”
5 av 5 bobler Anmeldt 31 oktober 2016

Vi opplevde en flott festmiddag med nydelig mat, svært trivelige lokaliteter og hyggelig og hjelpsom betjening.
Arrangementet var i tilknytning til marekring av klassejubileum for avangsklassen 1961 på Grefsen Høyere Skole, og var så vellykket at alle ønsker seg tilbake ved neste markering om fem år.

Romtips: Flotte og velutstyrte rom
Se flere romtips
Bodde september 2016, reiste med venner
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet

Nyttig?
Takk, Ole K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SiljeSt, Hotellsjef på Sundvolden Hotel, svarte på denne anmeldelsen, 1 november 2016
Tusen hjertelig takk for din tilbakemelding - vi gleder oss til å se dere igjen!
Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse

231 anmeldelser fra vårt fellesskap

Vurdering fra reisende
    98
    92
    31
    4
    6
Vis anmeldelser for
14
30
6
152
Vurderingssammendrag
  • Sovekvalitet
    4,5 av 5 bobler
  • Plassering
    4 av 5 bobler
  • Rom
    4 av 5 bobler
  • Service
    4,5 av 5 bobler
  • Verdi
    4 av 5 bobler
  • Renslighet
    4,5 av 5 bobler
Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom.   Romtips (21)
Dato | Rangering
  • Dansk først
  • Nederlandsk først
  • Engelsk først
  • Tysk først
  • Italiensk først
  • Norsk først
  • Portugisisk først
  • Svensk først
  • Uspesifisert
  • Alle nye på norsk
Norsk først
Vik
Nivå Bidragsyter
7 anmeldelser
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nyttige stemmer
5 av 5 bobler Anmeldt 29 oktober 2016

Vi er en gruppe på 8 søsken med ektefeller til sammen 12, som hvert år har en helg sammen på et hotell. Siste to ganger har vi vært på Sundvollen og kommer gjerne igjen. Alt fra bestilling til oppgjør var profesjonelt gjennomført. Alle ønsker vi hadde skissert ble imøtekommet. Personalet var hyggelig og profesjonelt, maten kjempegod servert i en svært hyggelig atmosfære. Tilrettelegging for bevegelseshemma var helt OK. Ingenting å sette fingeren på - og attpåtil det rimeligste hotellet vi har vært på.

Romtips: Veldig bra standard.
Se flere romtips
Bodde september 2016, reiste med familie
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet

Nyttig?
Takk, Bjarne B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SiljeSt, Hotellsjef på Sundvolden Hotel, svarte på denne anmeldelsen, 31 oktober 2016
Tusen takk for din gode tilbakemelding. Vi håper å kunne ønske dere velkommen tilbake også neste år.
Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Oslo, Norge
1 anmeldelse
5 av 5 bobler Anmeldt 28 oktober 2016

God service
God mat
God konferanse tilbud
Jeg har samarbeidet med Sundvolden Hotel siden 2005 i fm kurs og konferanser. Vi har alltid vart fornøyd med oppholdet hvor vi fikk full pakke. God mat, god service, organisert konferanse avdelingen.

Bodde august 2016, reiste på forretningsreise
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet

Nyttig?
Takk, danica_milosevic
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SiljeSt, Hotellsjef på Sundvolden Hotel, svarte på denne anmeldelsen, 31 oktober 2016
Tusen hjertelig takk for din gode og rause tilbakemelding. Vi gleder oss til dere kommer på besøk neste gang.
Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Sandefjord, Norge
Nivå Bidragsyter
61 anmeldelser
25 anmeldelser av hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 nyttige stemmer
3 av 5 bobler Anmeldt 18 oktober 2016 via mobile enheter

Ingen høydare, ingen nedtur. I det hele ingen overraskelser. Tidligere besøk har vist hotellet fra en bedre side både med hensyn til kvalitet på rom og mat. Ved dette oppholdet fikk jeg rom i den gamle delen, noe rommet dessverre bar preg av.

Bodde oktober 2016, reiste på forretningsreise
Nyttig?
Takk, Frank R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SiljeSt, Hotellsjef på Sundvolden Hotel, svarte på denne anmeldelsen, 19 oktober 2016
Takk for din konstruktive tilbakemelding. Vi lover å jobbe videre med det du påpeker og setter stor pris på at du gir oss beskjed om dine opplevelser. Vi håper å ønske deg velkommen tilbake hit og at vi da kan vise oss fra en bedre side.
Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Larkollen, Norge
Nivå Bidragsyter
133 anmeldelser
30 anmeldelser av hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 22 nyttige stemmer
4 av 5 bobler Anmeldt 15 oktober 2016

Stort flott konferansehotell. Med blanding av nytt og gammelt.Jeg fikk rom i en ny fløy. Stort flott rom, med en god seng og et bra bad. Likte dusjen. Spiste et par lunsjer, en frokost og en fest middag. Bra mat, og godt utvalg, noe for enhver smak. Middagen med røkt lange, and, og desserter var veldig bra. Flotte viner til, noe jeg kan like.Her kan jeg nok like å komme tilbake.

  • Bodde oktober 2016, reiste på forretningsreise
    • 4 av 5 bobler
      Sovekvalitet
    • 5 av 5 bobler
      Rom
    • 4 av 5 bobler
      Service
Nyttig?
Takk, hildeskovli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SiljeSt, Hotellsjef på Sundvolden Hotel, svarte på denne anmeldelsen, 17 oktober 2016
Tusen hjertelig takk for din gode tilbakemelding og hjertelig velkommen tilbake til oss.
Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Vurder også disse overnattingsmulighetene i eller i nærheten av Krokkleiva
11.8 km unna
Klækken Hotell
Klækken Hotell
Nr. 1 av 2 i Hønefoss
3.5 av 5 bobler 97 anmeldelser
28.6 km unna
The Thief
The Thief
Nr. 3 av 100 i Oslo
4.5 av 5 bobler 1 492 anmeldelser
11.9 km unna
Comfort Hotel Ringerike
Comfort Hotel Ringerike
Nr. 2 av 2 i Hønefoss
3.0 av 5 bobler 112 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
19.8 km unna
Tyrifjord Hotell
Tyrifjord Hotell
Nr. 1 av 1 i Vikersund
4.0 av 5 bobler 69 anmeldelser
22.5 km unna
Scandic Holmenkollen Park
21.4 km unna
Lysebu
Lysebu
Nr. 28 av 100 i Oslo
4.5 av 5 bobler 230 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i Sundvolden Hotel? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om Sundvolden Hotel

Sted: Sundvolden Hotel
Adresse: Dronningveien 2 | Krokkleiva, Krokkleiva 3531, Norge
Telefonnummer:
Beliggenhet: Norge > Østlandet > Buskerud > Hole > Krokkleiva
Fasiliteter:
Bar/salong Strand Utvalg av drikke Forretningssenter med Internett-tilgang Treningssenter/treningsrom Gratis frokost Gratis Internett-tilgang (WiFi) Gratis parkering Aktiviteter for barn (barne-/familievennlig) Kjæledyr tillatt (hunder/husdyr velkommen) Restaurant Romservice Transporttjeneste Spa Suiter Rullestoltilgang Transport til flyplass
Hotellstil:
Nr. 2 av 2 hoteller i Krokkleiva
Prisklasse (basert på gjennomsnittspriser): kr 1 007 - kr 2 031
Hotellklasse:4 stjerne — Sundvolden Hotel 4*
Antall rom: 250
Offisiell beskrivelse (gitt av hotellet):
Vi er stolte av å presentere det beste av det som vi setter pris på i dag i et miljø hvor vi også har tatt vare på det beste fra vår 360 år lange historie. Sundvolden Hotel er lidenskapelig opptatt av å skape gode rammer rundt kurs og konferanser, bryllup, jubileer og andre anledninger. Vi legger stor omtanke i å lage uforglemmelig, kortreist mat som gjør at gjestene våre ønsker å komme tilbake gang etter gang. ... mer   mindre 
Alternativer for reservasjon:
TripAdvisor er stolt av å være partner med Booking.com, Priceline, Expedia, Agoda og Hotels.com slik at du trygt kan bestille fra Sundvolden Hotel. Vi hjelper millioner av reisende hver måned med å finne det perfekte hotellet for både ferie- og forretningsreiser, med de beste rabattene og spesialtilbudene.

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din