Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.
Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De nyeste anmeldelsene. De laveste prisene. Det perfekte stedet å bestille hoteller.

“julebord” 4 av 5 bobler
Anmeldelse av Sundvolden Hotel

Beste priser for
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Prisene er for 1 rom, 2 voksne
Vis priser
Sammenlign beste priser fra populære reisesteder
og 4 sider til!
Sundvolden Hotel
Fortreffelighetsbevis
Grønne lederePlatinanivå
Hønefoss, Norge
Nivå Bidragsyter
12 anmeldelser
5 anmeldelser av hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nyttig stemme
“julebord”
4 av 5 bobler Anmeldt 19 november 2016

Var her på julebord
Mye mat og godt utvalg i alt fra ribbe pølse til skalldyr og sushi
Godt utvalg også av desserter og kaker
Det som trekker ned her noe så enkelt som poteter som smakte gammelt/ vassent ,burde vare unødvendig .super konsert med Return etterpå var et høydepunkt

Romtips: Be om et rom i den nye delen .Mye støy fra musikken i den gamle delen
Se flere romtips
  • Bodde november 2016, reiste som et par
    • 4 av 5 bobler
      Sted
    • 4 av 5 bobler
      Renslighet
    • 3 av 5 bobler
      Service
Nyttig?
Takk, Gunn A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SiljeSt, Hotellsjef på Sundvolden Hotel, svarte på denne anmeldelsen, 22 november 2016
Tusen takk for din tilbakemelding - vi jobber videre for å bli bedre og tar med oss din kontraktive tilbakemelding. Velkommen tilbake til oss.
Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse

231 anmeldelser fra vårt fellesskap

Vurdering fra reisende
    98
    92
    31
    4
    6
Vis anmeldelser for
14
30
6
152
Vurderingssammendrag
  • Sovekvalitet
    4,5 av 5 bobler
  • Plassering
    4 av 5 bobler
  • Rom
    4 av 5 bobler
  • Service
    4,5 av 5 bobler
  • Verdi
    4 av 5 bobler
  • Renslighet
    4,5 av 5 bobler
Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom.   Romtips (21)
Dato | Rangering
  • Dansk først
  • Nederlandsk først
  • Engelsk først
  • Tysk først
  • Italiensk først
  • Norsk først
  • Portugisisk først
  • Svensk først
  • Uspesifisert
  • Alle nye på norsk
Norsk først
Vestby kommune, Norge
Nivå Bidragsyter
5 anmeldelser
3 anmeldelser av hotell
4 av 5 bobler Anmeldt 15 november 2016

Litt klønete parkering og inngang for handicappede i rullestol. Når man først kom innendørs var det stort sett greit, selv om det er mange etasjenivåer på dette hotellet, så man blir en ivrig bruker av heis. HC-rommet var veldig bra. Stort rom, stort toalett, minibar, kaffemaskin. Litt liten dobbeltseng. Møterommet fungerte utmerket. God mat og god service i restauranten. Hotellet kan absolutt anbefales.

  • Bodde november 2016, reiste på forretningsreise
    • 4 av 5 bobler
      Verdi
    • 4 av 5 bobler
      Rom
    • 5 av 5 bobler
      Service
Nyttig?
Takk, steinar2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SiljeSt, Hotellsjef på Sundvolden Hotel, svarte på denne anmeldelsen, 18 november 2016
Tusen hjertelig takk for din tilbakemelding. Vi tar dine vurderinger med oss videre. Vi håper vi ser deg igjen her hos oss, velkommen skal du være.
Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Oslo, Norge
Nivå Bidragsyter
534 anmeldelser
55 anmeldelser av hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 56 nyttige stemmer
5 av 5 bobler Anmeldt 8 november 2016

Under en golfturnering på Tyrifjord G.K. på Storøya, fikk vi anledning til en lunsj på dette sentrale historiske- og gjestfrie hotellet som lå rett ved. Her var det en eldre- og nyere avdeling, med 257 rom. Grei parkering, og fikk et utsikts vindusbord av særdeles hyggelig betjening. Koste oss storveis med en meget lekker lunsj-buffet, og friske drikker. Tydeligvis kortreist mat og ferske råvarer, kokkelert- og dandert av proffer på kjøkkenet. Vi avsluttet med aromakaffe i et stille hjørne, og gledet oss over servicen, miljøet- og den koselige atmosfæren. Anbefales! d:o)

Grønne fasiliteter: Tydeligvis ivaretatt på tilfredsstillende måte. Ingen bemerkninger fra vår side.
  • Bodde august 2016, reiste med venner
    • 5 av 5 bobler
      Sovekvalitet
    • 5 av 5 bobler
      Renslighet
    • 5 av 5 bobler
      Service
Nyttig?
Takk, jans0der
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SiljeSt, Hotellsjef på Sundvolden Hotel, svarte på denne anmeldelsen, 9 november 2016
Tusen hjertelig takk for dine gode ord og for at du deler de her. Hjertelig velkommen tilbake til oss!
Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Nivå Bidragsyter
101 anmeldelser
39 anmeldelser av hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 40 nyttige stemmer
5 av 5 bobler Anmeldt 5 november 2016 via mobile enheter

Som en av 270 deltakere på konferanse, var jeg imponert over det Sundvolden Hotel serverte. Rommet var romslig, ganske nyoppusset og rent. Senga var god, det samme var den stilige lenestolen. Veldig fornøyd med rommet. Men kunne ønsket meg et kjøleskap.
Maten var også veldig god. Rikholdig og smakfull buffet til lunsj, helt grei frokost, og en fantastisk middag. Svært effektiv servering av 270 konferansedeltakere.
Serviceinnstilt og hyggelig personale.
Sundvolden er kanskje ikke verdens navle, så jeg ville vel kanskje ikke valgt det som feriested, men til konferanse er det flott.

Bodde november 2016, reiste på forretningsreise
Nyttig?
Takk, Mengha
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SiljeSt, Hotellsjef på Sundvolden Hotel, svarte på denne anmeldelsen, 7 november 2016
Tusen takk for din tilbakemelding og for at du deler den her. Vi håper å kunne ønske deg og dine kolleger velkommen tilbake hit en annen gang.
Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Bærum, Norge
1 anmeldelse
5 av 5 bobler Anmeldt 31 oktober 2016

Sundvolden Hotell er et hotell med særpreg og sjel. Du merker det med en gang du kommer inn, fra den lune atmosfæren til hyggelige og imøtekomne ansatte. Du får god service, nydelig mat og fine uteområder. Ekstra fint, var spaavdelingen og muligheten til å gjøre litt ekstra ut av oppholdet. Kan anbefales.

Bodde oktober 2016, reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet

Nyttig?
Takk, Gro H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SiljeSt, Hotellsjef på Sundvolden Hotel, svarte på denne anmeldelsen, 1 november 2016
Hjertelig tusen takk for din gode tilbakemelding og velkommen tilbake hit til oss!
Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Vurder også disse overnattingsmulighetene i eller i nærheten av Krokkleiva
11.8 km unna
Klækken Hotell
Klækken Hotell
Nr. 1 av 2 i Hønefoss
3.5 av 5 bobler 97 anmeldelser
28.6 km unna
The Thief
The Thief
Nr. 3 av 100 i Oslo
4.5 av 5 bobler 1 492 anmeldelser
11.9 km unna
Comfort Hotel Ringerike
Comfort Hotel Ringerike
Nr. 2 av 2 i Hønefoss
3.0 av 5 bobler 112 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
19.8 km unna
Tyrifjord Hotell
Tyrifjord Hotell
Nr. 1 av 1 i Vikersund
4.0 av 5 bobler 69 anmeldelser
22.5 km unna
Scandic Holmenkollen Park
21.4 km unna
Lysebu
Lysebu
Nr. 28 av 100 i Oslo
4.5 av 5 bobler 230 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i Sundvolden Hotel? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om Sundvolden Hotel

Sted: Sundvolden Hotel
Adresse: Dronningveien 2 | Krokkleiva, Krokkleiva 3531, Norge
Telefonnummer:
Beliggenhet: Norge > Østlandet > Buskerud > Hole > Krokkleiva
Fasiliteter:
Bar/salong Strand Utvalg av drikke Forretningssenter med Internett-tilgang Treningssenter/treningsrom Gratis frokost Gratis Internett-tilgang (WiFi) Gratis parkering Aktiviteter for barn (barne-/familievennlig) Kjæledyr tillatt (hunder/husdyr velkommen) Restaurant Romservice Transporttjeneste Spa Suiter Rullestoltilgang Transport til flyplass
Hotellstil:
Nr. 2 av 2 hoteller i Krokkleiva
Prisklasse (basert på gjennomsnittspriser): kr 1 007 - kr 2 031
Hotellklasse:4 stjerne — Sundvolden Hotel 4*
Antall rom: 250
Offisiell beskrivelse (gitt av hotellet):
Vi er stolte av å presentere det beste av det som vi setter pris på i dag i et miljø hvor vi også har tatt vare på det beste fra vår 360 år lange historie. Sundvolden Hotel er lidenskapelig opptatt av å skape gode rammer rundt kurs og konferanser, bryllup, jubileer og andre anledninger. Vi legger stor omtanke i å lage uforglemmelig, kortreist mat som gjør at gjestene våre ønsker å komme tilbake gang etter gang. ... mer   mindre 
Alternativer for reservasjon:
TripAdvisor er stolt av å være partner med Booking.com, Priceline, Agoda, Hotels.com og Expedia slik at du trygt kan bestille fra Sundvolden Hotel. Vi hjelper millioner av reisende hver måned med å finne det perfekte hotellet for både ferie- og forretningsreiser, med de beste rabattene og spesialtilbudene.

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din