Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.
Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De nyeste anmeldelsene. De laveste prisene. Det perfekte stedet å bestille hoteller.

“Bra konferansehotell” 4 av 5 bobler
Anmeldelse av Sundvolden Hotel

Beste priser for
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Prisene er for 1 rom, 2 voksne
Vis priser
Sammenlign beste priser fra populære reisesteder
og 4 sider til!
Sundvolden Hotel
Fortreffelighetsbevis
Grønne lederePlatinanivå
Nivå Bidragsyter
45 anmeldelser
16 anmeldelser av hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nyttige stemmer
“Bra konferansehotell”
4 av 5 bobler Anmeldt 20 desember 2016

Hotellet egner seg meget godt til konferanser/samlinger. Bra treningsrom. Meget bra mat. Store fine rom. Eneste som er minus er antallet kanaler på tv. Noen sportskanaler hadde ikke skadet. Kommer gjerne tilbake.

  • Bodde desember 2016, reiste på forretningsreise
    • 4 av 5 bobler
      Sted
    • 4 av 5 bobler
      Sovekvalitet
    • 5 av 5 bobler
      Service
Nyttig?
Takk, frode jørn s
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CecilieLaeskogen, Eier på Sundvolden Hotel, svarte på denne anmeldelsen, 22 desember 2016
Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding nå rett oppunder jul. Vi tar med oss dine tilbakemeldinger i våre fremtidige vurderinger av tv-tilbud og håper å se deg her snart igjen.
Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse

231 anmeldelser fra vårt fellesskap

Vurdering fra reisende
    98
    92
    31
    4
    6
Vis anmeldelser for
14
30
6
152
Vurderingssammendrag
  • Sovekvalitet
    4,5 av 5 bobler
  • Plassering
    4 av 5 bobler
  • Rom
    4 av 5 bobler
  • Service
    4,5 av 5 bobler
  • Verdi
    4 av 5 bobler
  • Renslighet
    4,5 av 5 bobler
Tips fra reisende hjelper deg med å velge riktig rom.   Romtips (21)
Dato | Rangering
  • Dansk først
  • Nederlandsk først
  • Engelsk først
  • Tysk først
  • Italiensk først
  • Norsk først
  • Portugisisk først
  • Svensk først
  • Uspesifisert
  • Alle nye på norsk
Norsk først
Bodø, Norge
Nivå Bidragsyter
7 anmeldelser
4 anmeldelser av hotell
1 av 5 bobler Anmeldt 19 desember 2016 via mobile enheter

Skulle delta på konferanse her. Hadde bestilt enkelt rom men fikk tildelt dobbelt rom da jeg kom fram til Sundvolden. Det samme skjedde med flere av de andre fordi hotellet hadde dobbelt booket. Folk ble plassert sammen med andre konferansedeltakere som de ikke kjente fra før. To også sammen med en av motsatt kjønn. Hotellet var utrolig dårlig med kommunikasjonen og tok lite selvkritikk for den svært ubehagelige situasjonen. Vi fikk ei flaske dårlig vin og et gavekort på gratis overnatting innen 6 mnd, med beskjed om at dette var god kompensasjon. En oppfatning få av oss delte. Etter mye fram og tilbake ble vi tilbakebetalt kr.400. En svært beklagelig situasjon når man i utgangspunktet er sliten og ikke ønsker å dele rom med noen, og attpå til blir liggende på rom med fremmede. Hadde jeg visst dette på forhånd hadde jeg ikke tatt turen helt til Sundvolden. Hotellet i seg selv er hyggelig og hadde god mat, men det veide ikke opp denne gangen.

Bodde desember 2016, reiste på forretningsreise
Nyttig?
Takk, Hilde202016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CecilieLaeskogen, Eier på Sundvolden Hotel, svarte på denne anmeldelsen, 22 desember 2016
Vi beklager på det sterkeste det du opplevde denne dagen, det er langt ifra slik vi ønsker å fremstå. Jeg setter stor pris på din ærlige tilbakemelding og tar den med oss til de som håndterte situasjonen denne dagen. Det er svært sjelden at vi opplever overbooking, noe som også kanskje forklarer håndteringen som du opplevde som kritikkverdig. Vi håper at du vil tro oss på at dette var ett unntakstilfelle og at vi får se deg her igjen som gjest ved en annen anledning.
Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Oslo, Norge
Nivå Bidragsyter
14 anmeldelser
3 anmeldelser av hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nyttige stemmer
4 av 5 bobler Anmeldt 19 desember 2016

Var tre dager på dette hotelet i august. Gode rom med mini bar. Stort frokost bord med meget god mat. Underholdning på kvelden. Bar med alle rettigheter. Hyggelig personell. Det eneste man kan sette fingeren et at støvsuger roboter gikk rundt bena dine når du gikk ut av rommet. Holt på å tråkke på dem første morgenen så se ned.

  • Bodde august 2016, reiste på forretningsreise
    • 4 av 5 bobler
      Sovekvalitet
    • 4 av 5 bobler
      Renslighet
    • 4 av 5 bobler
      Service
Nyttig?
Takk, Svein D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
CecilieLaeskogen, Eier på Sundvolden Hotel, svarte på denne anmeldelsen, 22 desember 2016
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Robotene blir heldigvisvis stadig mer intelligente og de utgjør en god avlastning for våre medarbeidere. Håper å kunne ønske deg velkommen igjen om ikke lenge.
Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hønefoss, Norge
Nivå Bidragsyter
12 anmeldelser
5 anmeldelser av hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nyttig stemme
4 av 5 bobler Anmeldt 19 november 2016

Var her på julebord
Mye mat og godt utvalg i alt fra ribbe pølse til skalldyr og sushi
Godt utvalg også av desserter og kaker
Det som trekker ned her noe så enkelt som poteter som smakte gammelt/ vassent ,burde vare unødvendig .super konsert med Return etterpå var et høydepunkt

Romtips: Be om et rom i den nye delen .Mye støy fra musikken i den gamle delen
Se flere romtips
  • Bodde november 2016, reiste som et par
    • 4 av 5 bobler
      Sted
    • 4 av 5 bobler
      Renslighet
    • 3 av 5 bobler
      Service
Nyttig?
Takk, Gunn A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SiljeSt, Hotellsjef på Sundvolden Hotel, svarte på denne anmeldelsen, 22 november 2016
Tusen takk for din tilbakemelding - vi jobber videre for å bli bedre og tar med oss din kontraktive tilbakemelding. Velkommen tilbake til oss.
Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vestby kommune, Norge
Nivå Bidragsyter
5 anmeldelser
3 anmeldelser av hotell
4 av 5 bobler Anmeldt 15 november 2016

Litt klønete parkering og inngang for handicappede i rullestol. Når man først kom innendørs var det stort sett greit, selv om det er mange etasjenivåer på dette hotellet, så man blir en ivrig bruker av heis. HC-rommet var veldig bra. Stort rom, stort toalett, minibar, kaffemaskin. Litt liten dobbeltseng. Møterommet fungerte utmerket. God mat og god service i restauranten. Hotellet kan absolutt anbefales.

  • Bodde november 2016, reiste på forretningsreise
    • 4 av 5 bobler
      Verdi
    • 4 av 5 bobler
      Rom
    • 5 av 5 bobler
      Service
Nyttig?
Takk, steinar2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SiljeSt, Hotellsjef på Sundvolden Hotel, svarte på denne anmeldelsen, 18 november 2016
Tusen hjertelig takk for din tilbakemelding. Vi tar dine vurderinger med oss videre. Vi håper vi ser deg igjen her hos oss, velkommen skal du være.
Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Vurder også disse overnattingsmulighetene i eller i nærheten av Krokkleiva
11.8 km unna
Klækken Hotell
Klækken Hotell
Nr. 1 av 2 i Hønefoss
3.5 av 5 bobler 97 anmeldelser
28.6 km unna
The Thief
The Thief
Nr. 3 av 100 i Oslo
4.5 av 5 bobler 1 492 anmeldelser
11.9 km unna
Comfort Hotel Ringerike
Comfort Hotel Ringerike
Nr. 2 av 2 i Hønefoss
3.0 av 5 bobler 112 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
19.8 km unna
Tyrifjord Hotell
Tyrifjord Hotell
Nr. 1 av 1 i Vikersund
4.0 av 5 bobler 69 anmeldelser
22.5 km unna
Scandic Holmenkollen Park
21.4 km unna
Lysebu
Lysebu
Nr. 28 av 100 i Oslo
4.5 av 5 bobler 230 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i Sundvolden Hotel? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om Sundvolden Hotel

Sted: Sundvolden Hotel
Adresse: Dronningveien 2 | Krokkleiva, Krokkleiva 3531, Norge
Telefonnummer:
Beliggenhet: Norge > Østlandet > Buskerud > Hole > Krokkleiva
Fasiliteter:
Bar/salong Strand Utvalg av drikke Forretningssenter med Internett-tilgang Treningssenter/treningsrom Gratis frokost Gratis Internett-tilgang (WiFi) Gratis parkering Aktiviteter for barn (barne-/familievennlig) Kjæledyr tillatt (hunder/husdyr velkommen) Restaurant Romservice Transporttjeneste Spa Suiter Rullestoltilgang Transport til flyplass
Hotellstil:
Nr. 2 av 2 hoteller i Krokkleiva
Prisklasse (basert på gjennomsnittspriser): kr 1 007 - kr 2 031
Hotellklasse:4 stjerne — Sundvolden Hotel 4*
Antall rom: 250
Offisiell beskrivelse (gitt av hotellet):
Vi er stolte av å presentere det beste av det som vi setter pris på i dag i et miljø hvor vi også har tatt vare på det beste fra vår 360 år lange historie. Sundvolden Hotel er lidenskapelig opptatt av å skape gode rammer rundt kurs og konferanser, bryllup, jubileer og andre anledninger. Vi legger stor omtanke i å lage uforglemmelig, kortreist mat som gjør at gjestene våre ønsker å komme tilbake gang etter gang. ... mer   mindre 
Alternativer for reservasjon:
TripAdvisor er stolt av å være partner med Booking.com, Hotels.com, Expedia, Priceline og Agoda slik at du trygt kan bestille fra Sundvolden Hotel. Vi hjelper millioner av reisende hver måned med å finne det perfekte hotellet for både ferie- og forretningsreiser, med de beste rabattene og spesialtilbudene.

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din