Besvart 23. aug. 2020
Takk for hyggelig tilbakemelding og hjertelig velkommen igjen!
Dette kjennes ut som et ekte sted med fine mennesker. Hjemmelaget frokost, hyggelig oppdekking, fin kunst og koselig butikk på hotellet. Kunne kjenne på en ro selv om verden ute ikke er slik den er til vanlig.
Dato for oppholdet: april 2020
Spør FraSandnes om Sundvolden Hotel
Takk, FraSandnes
Cecilie Laeskogen, General Manager på Sundvolden Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. april 2020
Tusen hjertelig takk for din gode tilbakemelding til oss i disse veldig rare tidene. Håper å se dere tilbake igjen ved en annen anledning!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Et kjempe fint hotel, med nydelige lokaler og fantastisk mat. Fikk servert fire retters middag, med den beste middagen jeg noen gang har fått servert og til apertiff fikk vi servert den beste hvitvinen jeg har smakt. Hotellrommet var nydelig og hele hotellet hadde et luksuriøst preg. Vi valgte med klassisk massasje, noe som vi kan anbefale på det sterkeste. Frokosten derimot hadde dårlig utvalg og varmmaten var ikke varm. Alt i alt et fantastik opphold.
Dato for oppholdet: februar 2020
Spør Nina I om Sundvolden Hotel
Takk, Nina I
Tusen takk for gode tilbakemelding til oss. Tar med meg din tilbakemelding på frokosten også, slik skal det ikke være. Vi har nå bygd et åpen kjøkken hvor vi fremover kommer til å servere varm mat på frokosten direkte fra kokken. Hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Veldig hyggelig ansatte, ble møtt av en hyggelig kar i resepsjonen, fikk et fint rom med god seng. God frokost og hyggelig betjening i frokostsalen også. Kan trygt anbefales til både kurs og vanlig overnatting.
Spør VERDAL63 om Sundvolden Hotel
Takk, VERDAL63
CecilieLaeskogen, General Manager på Sundvolden Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. januar 2020
Tusen hjertelig takk for din gode tilbakemelding. Takk for besøket og hjertelig velkommen igjen!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Utrolig god mat, og veldig hyggelige servitører, spesielt den unge servitøren «Conrad». Han passet veldig godt på oss, og var veldig høffelig. Bra lokale i tillegg, med et utrolig fint rom med fantastisk utsikt.
Spør 377mammatilole om Sundvolden Hotel
Takk, 377mammatilole
Så hyggelig tilbakemelding, denne skal vi dele med alle, men spesielt med Conrad. Hjertelig tusen takk for besøket og velkommen tilbake ved neste anledning!
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Sundvolden besøkt enda en gang. Nydelig hotell, flott betjening og veldig god mat. Så var jeg denne gangen på rom 73. Fra kl 6, med for dårlig lydisolasjon, hadde jeg tungtrafikken mot Oslo «inne på rommet». Uheldig for meg. Hotellets eneste utfordring (?), men jeg kan ikke bo der neste gang.
Spør thoralfg om Sundvolden Hotel
1 Takk, thoralfg
Takk for din tilbakemelding, det må ha vært noe spesielt som foregikk, har ikke hørt om dette før? Neste gang får du be om rom inn mot parken! Hjertelig velkommen tilbake!