Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
5,0 av 5 boblerService
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Cecilie Laeskogen, General ManagerSundvolden Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 23. aug. 2020
Hjertelig tusen takk for en fantastisk tilbakemelding, godt å høre at også barna trives hos oss, det er viktig. Håper å se dere tilbake her ved neste anledning.
  • eDreams
21.5 km fra Sundvolden Hotel
Restaurant
Se flere hoteller i Krokkleiva
Anmeldt 28. juni 2020

Utrolig hyggelig betjening og eiere. Hotellet dekker det meste av hva du forventer å finne på et godt hotell.
God mat og service, veldig hjelpsomme med å etterkomme spesielle ønsker.
Personlig: det ble et veldig hyggelig og minnerikt opphold. Gode severdigheter i nærområdet og nesten nærområde.

1  Takk, Jon Arne H
Cecilie Laeskogen, General Manager på Sundvolden Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2020

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding, og for at du deler den her på Tripadvisor. Hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning!

Anmeldt 17. juni 2020

Jeg og samboeren min var det en natt i juni. Vi bestillte superspa pakke. Fantastisk! Serviceinnstilt betjening under hele oppholdet. Maten var utrolig god, 4 retters. Her følte man seg trygg og ivaretatt, tross en spesiell situasjon med tanke på korona. God frokost med godt utvalg. Deilige senger og sjarmerende rom. Utearealet rundt hotellet innbyr til avslapping, her kan man finne mange fine sitteplasser.

Tusen takk for et flott opphold, vi kommer garantert tilbake!🙂

1  Takk, LiseSkinnes

Tusen takk for en herlig tilbakemelding og for at du deler den her på Tripadvisor. Velkommen igjen så snart som mulig!

Anmeldt 10. juni 2020

På Sundvollen er det drevet hotell i mange generasjoner. Den eldste delen er fra 1800-tallet. De nyere påbyggene vitner om et storhotell som har fulgt med i tiden. Kombinasjonen med det gamle og nye er inspirerende. Vi besøkte kafeen og nøt naturen rundt ute i sommersolen.

Romtips: Velg rom bakover er mer stille.
    • Rom
1  Takk, frikkinorway

Takk for hyggelig tilbakemelding og hjertelig velkommen igjen!

Anmeldt 7. april 2020

Dette kjennes ut som et ekte sted med fine mennesker. Hjemmelaget frokost, hyggelig oppdekking, fin kunst og koselig butikk på hotellet. Kunne kjenne på en ro selv om verden ute ikke er slik den er til vanlig.

Dato for oppholdet: april 2020
Takk, FraSandnes
Cecilie Laeskogen, General Manager på Sundvolden Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. april 2020

Tusen hjertelig takk for din gode tilbakemelding til oss i disse veldig rare tidene. Håper å se dere tilbake igjen ved en annen anledning!

Anmeldt 16. februar 2020

Et kjempe fint hotel, med nydelige lokaler og fantastisk mat. Fikk servert fire retters middag, med den beste middagen jeg noen gang har fått servert og til apertiff fikk vi servert den beste hvitvinen jeg har smakt. Hotellrommet var nydelig og hele hotellet hadde et luksuriøst preg. Vi valgte med klassisk massasje, noe som vi kan anbefale på det sterkeste. Frokosten derimot hadde dårlig utvalg og varmmaten var ikke varm. Alt i alt et fantastik opphold.

Dato for oppholdet: februar 2020
Takk, Nina I

Tusen takk for gode tilbakemelding til oss. Tar med meg din tilbakemelding på frokosten også, slik skal det ikke være. Vi har nå bygd et åpen kjøkken hvor vi fremover kommer til å servere varm mat på frokosten direkte fra kokken. Hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning.