Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 261
Vis tilbud
Booking.com
USD 247
Vis tilbud
Hotels.com
USD 261
Vis tilbud
eDreamsUSD 247
FindHotelUSD 259
TravelocityUSD 261
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (386)
Filtrer anmeldelser
386 resultater
Vurdering fra reisende
175
147
45
7
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
175
147
45
7
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 386 anmeldelser
Anmeldt 10. august 2020

Familien stoppet her en natt på vår norgestur og ble innkvartert i skysstasjonen fra 1648. Store og flotte rom, men litt enkel standard. Meget bra servering og flott, historisk spisesal. Veldig hyggelig betjening og gjennomgående god service.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Henning R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cecilie Laeskogen, General Manager på Sundvolden Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2020

Tusen hjertelig takk for din flotte tilbakemelding, og hjertelig velkommen igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020

Vi hadde med oss 2 barnebarn, som vi har hatt 4 ganger tidligere. Det i seg selv er vel en tillitserklæring god nok. Vi har hatt 2 ferier i rom 562, med utsikt mot Krokkleiva, den gamle tønneheisen, og Kleivstua. I tillegg har vi 2 ferier i et rom i Drengestua på området. Alle 4 oppholdene har vært til terningkast 6.

Fantastiske fasiliteter, og fantastisk beliggenhet rett ved Steinsfjorden/Tyrifjorden. Flott frokost, en utfyllende vinliste, og populære tråsykler og tråbiler for de minste. Rett og slett litt for alle.

Kort vei til Oslo med bussen, ca 50.min. Så hvorfor ikke teste Sundvolden Hotel neste sommer? Eller før for den saks skyld....

Dato for oppholdet: august 2020
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, EspenA112
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cecilie Laeskogen, General Manager på Sundvolden Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2020

Hjertelig tusen takk for en fantastisk tilbakemelding, godt å høre at også barna trives hos oss, det er viktig. Håper å se dere tilbake her ved neste anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020

Utrolig hyggelig betjening og eiere. Hotellet dekker det meste av hva du forventer å finne på et godt hotell.
God mat og service, veldig hjelpsomme med å etterkomme spesielle ønsker.
Personlig: det ble et veldig hyggelig og minnerikt opphold. Gode severdigheter i nærområdet og nesten nærområde.

Dato for oppholdet: juni 2020
Takk, Jon Arne H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cecilie Laeskogen, General Manager på Sundvolden Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2020

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding, og for at du deler den her på Tripadvisor. Hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juni 2020

Jeg og samboeren min var det en natt i juni. Vi bestillte superspa pakke. Fantastisk! Serviceinnstilt betjening under hele oppholdet. Maten var utrolig god, 4 retters. Her følte man seg trygg og ivaretatt, tross en spesiell situasjon med tanke på korona. God frokost med godt utvalg. Deilige senger og sjarmerende rom. Utearealet rundt hotellet innbyr til avslapping, her kan man finne mange fine sitteplasser.

Tusen takk for et flott opphold, vi kommer garantert tilbake!

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, LiseSkinnes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cecilie Laeskogen, General Manager på Sundvolden Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2020

Tusen takk for en herlig tilbakemelding og for at du deler den her på Tripadvisor. Velkommen igjen så snart som mulig!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juni 2020

På Sundvollen er det drevet hotell i mange generasjoner. Den eldste delen er fra 1800-tallet. De nyere påbyggene vitner om et storhotell som har fulgt med i tiden. Kombinasjonen med det gamle og nye er inspirerende. Vi besøkte kafeen og nøt naturen rundt ute i sommersolen.

Romtips: Velg rom bakover er mer stille.
Dato for oppholdet: juni 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, fredrikunnar2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Cecilie Laeskogen, General Manager på Sundvolden Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2020

Takk for hyggelig tilbakemelding og hjertelig velkommen igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser