Et utnerket opphold. Mat og vin med meget god standard. Betjeningen er svært serviceminded og kan sitt fag. Kanefart i den blå timen var en flott opptakt til festen. Kleivstua kan anbefales på det sterkeste.Mer
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering
Vis mindreTusen takk for koselig tilbakemelding. Vi gleder oss til å kunne by dere hjertelig velkommen igjen snart.
Hilsen
Alle oss på Kleivstua
Vi var 20 par i godt voksen alder, felles interesse for klassiske engelske biler. Her ble vi godt mottatt i fantastisk miljø. Vi var ett døgn, fikk servert en nydelig 3-retters middag av hyggelig personale.Miljøet er spesielt, og ga en flott ramme for vårt selskap.
Tusen takk for koselig tilbakemelding. Vi gleder oss til å kunne by dere hjertelig velkommen igjen neste år :-)
Hilsen
Alle oss på Kleivstua
Vi valgte å feire vårt bryllup over to dager på Kleivstua og det var helt perfekt. Med høstens fargetema som bakteppe, ypperlig service, fantastisk mat og flotte omgivelser ble helgen alt hva vi kunne ønske oss. Kleivstua er profesjonelle til fingerspissene og hele avviklingen gikk knirkefritt, hvert fall slik vi som brudepar oppfattet det. Vi fikk god støtte, oppfølgning og råd gjennom hele prosessen, noe som var til stor hjelp. Både blomster og DJ ble bestilt via tips fra Kleivstua - begge leverte toppklasse.Anbefales på det varmeste!
Tusen takk for en utrolig koselig tilbakemelding. Håper at vi får muligheten til å kunne by dere hjertelig velkommen tilbake ved mange andre anledninger.
Alle oss fra Kleivstua ønsker dere en fortsatt fin jul og et riktig godt nyttår
En veldig positiv opplevelse! Var på julebord hvor en trivelig kanefart i vinterlige omgivelser satte standarden for et supert opphold. En perfekt middag ble servert i en av de flotte stuene og smakte helt fantastisk sammen med god, lokal, drikke. En veldig dyktig servitør serverte også gode historier og ga det hele en ekstra ‘touch’. Kleivstua har tydeligvis et høyt ambisjonsnivå og lykkes! Vil gjerne tilbake.
Tusen takk for riktig koselig tilbakemelding. Håper vi får muligheten til å kunne by dere alle hjertelig velkommen tilbake på et senere tidspunkt igjen.
Gledelig jul og et riktig godt nyttår
Hilsen Alle oss på Kleivstua
Vi hadde en fantastisk kveld som startet med kanefart i eventyrlige omgivelser og lett snødryss. Middagen var mesterlig komponert med lokale råvarer og ble servert av alltid blide og serviceinnstilte mennesker med en god historie til. Kleivstua Hotell er et unikt sted som må oppleves. Anbefales på det sterkeste.
Hilsen Alle oss på Kleivstua
dette var bra!feiret 80 års bursdag for Tove Martinsen med familie og venner og alle storkoste seg!ingen ting og sette fingeren på.maten var ypperlig og servicen like så.alle ansatte var blide og hjelpsomme!!!
Tusen takk for riktig koselig tilbakemelding. Håper vi får muligheten til å kunne by dere alle hjertelig velkommen tilbake på et annet tidspunkt igjen. Vi ønsker dere en gledelig jul og et godt nyttår