Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels.com
Priceline
Expedia.com
Travelocity
Orbitz.com
Se alle 11 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (219)
Filtrer anmeldelser
219 resultater
Vurdering fra reisende
186
30
3
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
186
30
3
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 219 anmeldelser
Anmeldt 13. juli 2020

Me hadde 3 nydelege dagar på Krokskogen i Asbjørnsen og Moe sitt rike, med Kleivstua som perfekt base og utgangspunkt for turar både på sykkel og til fots. Og ikkje minst; nydeleg mat og drikke og topp, personleg service. Kleivstua kan anbefalast på det varmaste!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, hagodd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Andy Friedrichs, Vertshusholder på Kleivstua Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2020

Så koselig å høre at dere hadde det trivelig :-) Vi håper vi får mulighet til å kunne by dere hjertelig velkommen igjen snart.
Ønsker deg en riktig fin sommer

Hilsen
Alle oss på Kleivstua

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Helt super beliggenhet med utsikt over Sundvolden og umiddelbar tilgang til marka for skogstur, sykkeltur, skitur eller fisking om man ønsker det.

Nydelig fireretters middag og god frokost. Fine rom og hyggelig personale. Vi ønsker å komme tilbake når det er vinter for å gå på ski.
Anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, BirgitMN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Andy Friedrichs, Vertshusholder på Kleivstua Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2020

TUsen takk for utrolig fin anmeldelse. Vi gleder oss allerede til snøen, så vi kan by dere hjertelig velkommen igjen.
Ønsker deg en riktig fin sommer

Hilsen
Alle oss på Kleivstua

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020

Kleivstua hotell er vidunderlig gammelt og koselig hotell "med sjel i veggene". Mat, vin og service er førsteklasses. Du har flott utsikt over Ringerike og utmerkede turmuligheter i Nordmarka. Dette kan virkelig anbefales!

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, gunvor2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Andy Friedrichs, Vertshusholder på Kleivstua Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2020

Tusen takk for utrolig fine ord. Håper at vi får mulighet til å kunne by dere hjertelig velkommen igjen ved mange flere anledninger i fremtiden :-) Ønsker dere en riktig fin sommer.

Hilsen
Alle oss på Kleivstua

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2020

Vi søkte etter hotell i området Sundvollen/Tyrifjorden og så dukket Kleivstua Hotell opp. Vi ble tatt imot av meget hyggelig hotellsjef som hadde booket oss inn i koselig liten hytte på dette flotte tunet. Stedet må rett og slett oppleves. Fantastisk utsikt og mange turmuligheter. Middagen var rett og slett outstanding/gourmet. Service fra hyggelig betjening. Dette stedet må oppleves! Kan også anbefale Harahorn i Hemsedal.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, mogt2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Andy Friedrichs, Vertshusholder på Kleivstua Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2020

Tusen takk for utrolig fine ord. Håper at vi får mulighet til å kunne by dere hjertelig velkommen igjen ved mange flere anledninger i fremtiden :-) Ønsker dere en riktig fin sommer.

Hilsen
Alle oss på Kleivstua

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2020

Kleivstua er en liten perle. Maten er førsteklasses - gourmetkokk! Betjeningen meget huggelig og imøtekommende. Langt oppe i åsen ligger dette fantastiske stedet med mange små hus. Sengene er gode. Nydelig utsikt og mange turmuligheter.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, E-M-Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AndyFriedrichs, Leder  på Kleivstua Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juni 2020

Tusen takk for utrolig koselig tilbakemelding. Håper vi får gleden av å kunne by dere hjertelig velkommen igjen.
Ønsker deg en fortsatt riktig fin sommer :-)

Hilsen
Alle oss på Kleivstua

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser