annekariblyberg
Anmeldelse av Kleivstua Hotell
5,0 av 5 boblerAnmeldt 29. juli 2020
Andy Friedrichs, VertshusholderKleivstua Hotell, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 29. juli 2020
Tusen takk for koselig tilbakemelding. Vi gleder oss til å kunne by dere hjertelig velkommen igjen ved en annen anledning :-)

1.8 km fra Kleivstua Hotell
    20.2 km fra Kleivstua Hotell
    Se flere hoteller i Krokkleiva
    1924 av 233 anmeldelser
    Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Vi valgte Kleivstua som ramme for feiring av vårt bryllup 18.juli 2020. Vi kunne ikke funnet et bedre sted!

Kleivstua hjalp oss med planleggingen, slik at vi kunne være trygge på at alt ble ivaretatt på den beste måten.

Sermonien holdt vi inne i Langhuset. Det ble en flott sermoni med minikonsert. Vårt opprinnelige ønske om vielse utendørs lot seg ikke gjennomføre pga været, men Kleivstuas fleksibilitet gjorde at innendørs alternativ var en flott erstatning.

Bryllupsmiddagen med 4 retter og Kleivstua sine vinanbefaling var helt fantastisk. Bryllupskake og påfølgende dans gjorde en perfekt avslutning på en minnerik dag.

Er du ute etter et sted å holde selskap der du er for deg selv, men blir ivaretatt på ypperste måte er Kleivstua stedet å velge.

Takk for oss!
    Hilsen Anders og Marthe

Takk, 701marthew
    Andy Friedrichs, Vertshusholder på Kleivstua Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2020

Anmeldt 28. juli 2020

Kleivstua var den perfekte plassen for vårt bryllup. Stedet, utsikten, maten, marka og ikke minst proffene som driver hotellet, gjør at skyhøye forventninger innfris lekende lett. Vi følte Kleivstua, med Andy i spissen, gjennom hele helgen hadde stålkontroll på planleggingen og gjennomføringen av bryllupet vårt. Selv om det er tydelig at de har arrangert mange bryllup, sitter vi igjen med et inntrykk av at de har skreddersydd bryllupet for oss. Tusen takk for at dere var med på å gjøre dagen vår eventyrlig og helt uforglemmelig!

Takk, Anders G

Anmeldt 13. juli 2020

Me hadde 3 nydelege dagar på Krokskogen i Asbjørnsen og Moe sitt rike, med Kleivstua som perfekt base og utgangspunkt for turar både på sykkel og til fots. Og ikkje minst; nydeleg mat og drikke og topp, personleg service. Kleivstua kan anbefalast på det varmaste!

Takk, hagodd
    Andy Friedrichs, Vertshusholder på Kleivstua Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2020

Så koselig å høre at dere hadde det trivelig :-) Vi håper vi får mulighet til å kunne by dere hjertelig velkommen igjen snart.
    Ønsker deg en riktig fin sommer

Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Helt super beliggenhet med utsikt over Sundvolden og umiddelbar tilgang til marka for skogstur, sykkeltur, skitur eller fisking om man ønsker det.

Nydelig fireretters middag og god frokost. Fine rom og hyggelig personale. Vi ønsker å komme tilbake når det er vinter for å gå på ski.
    Anbefales!

Takk, BirgitMN

TUsen takk for utrolig fin anmeldelse. Vi gleder oss allerede til snøen, så vi kan by dere hjertelig velkommen igjen.
    Ønsker deg en riktig fin sommer

Anmeldt 6. juli 2020

Kleivstua hotell er vidunderlig gammelt og koselig hotell "med sjel i veggene". Mat, vin og service er førsteklasses. Du har flott utsikt over Ringerike og utmerkede turmuligheter i Nordmarka. Dette kan virkelig anbefales!

Dato for oppholdet: juni 2020
    Takk, Gunvor K
    Andy Friedrichs, Vertshusholder på Kleivstua Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2020

Tusen takk for utrolig fine ord. Håper at vi får mulighet til å kunne by dere hjertelig velkommen igjen ved mange flere anledninger i fremtiden :-) Ønsker dere en riktig fin sommer.