Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Booking.com
Orbitz.com
eDreams
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (95)
Filtrer anmeldelser
95 resultater
Vurdering fra reisende
34
40
15
6
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
34
40
15
6
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1722 av 95 anmeldelser
Anmeldt 27. august 2018

Hotellet er helt fint. Rene og fine standard rom og hyggelig og imøtekommende betjening. Brukbar frokost, men ikke toppklasse. Det som trekker ned er gamle og slitte tepper i noen korridorer og en heis som var i ustand. Det ser ut som om de jobber med oppussing, så det kan hende at de slitte teppene er byttet om ikke lenge. Men oppholdet er absolutt verdt prisen så lenge du er på jakt etter et standard hotell.

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, RuneF991
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jet56909501593, Director of Sales på Thon Hotel Surnadal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. april 2019

Hei Rune,

Takk for tilbakemeldingen.

Vi jobber hele tiden med å forbedre hotellet. Godt å høre at du hadde et fint opphold hos oss.

PS. Heisen er fikset. :)

Velkommen tilbake

Mvh
Thon Hotel Surnadal

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. februar 2018

Rommet var ikke klargjort for 3 personer som bestillt når vi ankom hotelett. Ble først klargjort kl. 19.00 på kvelden. Ingen reduksjon i pris! Ellers veldig bra standard på rommet. Noen av glassene som ble plassert på rommet de 3 dagene vi overnattet var ikke rene. Frokosten var bra, men med få gjester og sen frokost var ikke speileggene akuratt friske, men harde gummi egg. Restauranten hadde veldig god mat. Hotellet ligger midt i sentrum. Det er kino og bibliotek i "samme" bygg. Kort vei til Nordmarka (langrenn) og alpinbakke.

Romtips: 305 hadde utsikt mot en bensinstasjon :-)
Dato for oppholdet: februar 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, bldninja
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. februar 2018 via mobile enheter

Flott hotel midt i byen så å si. Go frokost mye godt å velge imellom. Grei parkering. Litt vanskelig å finne resepsjon. Vi kom inn fra parkeringsplassen, så gikk vi inn i nærmeste dør. Men resepsjonen er på andre siden av veien, heller du kan gå i overgangen fra hotellet til kulturhuset. Vi bodde på den nye delen av hotellet. Fine rom. 10 min gåavstand til Amfi sentret.

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, TommyTravelBoy72
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. januar 2018 via mobile enheter

Sjelden man kan gå så tørrskodd fra buss til hotell.... Flott hotell med greie rom, gode senger, stille omgivelser,fin og hyggelig service og utmerket frokostbufet. Alt dette sentralt i Surnadal. Kan ikke be om mer. Det er kanskje ikke så mange konkurrenter her, men det hindrer ikke dette hotellet i å yte det beste det kan.

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 339birgitn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. januar 2018 via mobile enheter

Vi har ved flere anledninger bodd på dette hotellet, og vi ble heller ikke skuffet ved dette oppholdet.God standard på rommet, gode senger og velfungerende bad.Pluss for gode hånduker og skikkelige vann og vinglass.Godt renhold.Vennlig og god service.Helt ok frokost. Pluss for hjemmelaget syltetøy og smoothie.Hotellet har sentral beliggenhet med tanke på aktivitet med mange flotte turmuligheter i nærområdet.

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Lillian F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser