Maestro
Dato for oppholdet: september 2020
Ole Georg Øye, SalgThon Hotel Surnadal, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 20. okt. 2020
Hei,

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det er alltid hyggelig å høre at folk trives hos oss! :)

Mvh Ole - Thon Hotel Surnadal
    2.8 km fra Thon Hotel Surnadal
    Outdoor Restaurant with river view.
    0.6 km fra Thon Hotel Surnadal
    356.7 km fra Thon Hotel Surnadal
    356.8 km fra Thon Hotel Surnadal
    Se flere hoteller i Surnadal
    Anmeldt 16. september 2020 via mobile enheter

Flotte rom,litt kaldt på badegolv.Hyggeleg betjening.Dessverre så var kjøkken stengt sidan det var søndag.Anbefales på det varmeste.Kjem gjerne igjen.Frukost var også veldig rikelig,så forsett med å ha,ein mindre frukost.

Dato for oppholdet: september 2020
    Takk, tonef637
    Ole Georg Øye, Salg på Thon Hotel Surnadal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. oktober 2020

Hei Tone,

Takk for en hyggelig tilbakemelding.

Så artig å høre at du hadde det fin hos oss! :)

Anmeldt 26. august 2020

Romet var fint og alt virka etter forventningane. Personalet var veldig service vennlige. Noko av beste eg har opplevd, og eg har budd på mange hotell.
    Eg var rundt på fjell og på hesteustilling den helga, slutten av veka.

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
    Takk, josteinbjarneb

Hei Jostein,

Takk for fine ord. Gøy å høre at du trivdes her hos oss, det setter vi pris på! :)

Anmeldt 22. august 2020

Kom sent til innsjekk å ble møtt av ei veldig hyggelig dame i resepsjonen.
    Ble vist til hotellet som lå på andre siden av veien. Stor og fin parkering te hotell gjester. Gammelt inne i ganger, med en heis som var så som så. Fint rom som var pusset opp til bra standard. Noe dårlig rengjort, en del støv. Hårføner på bad og fjernkontroll var rett og slett ikke vasket på en stund, selv i disse corona tider.
    Frokost var rett og slett skuffende!
    Lå meny på bordene der vi kunne bestille hva vi ville ha.
    Fikk 2 osteskiva, 2 salami skifer, 2 skinke skiver og et kokt egg.
    Så måtte resten hentes i buffén. Som brød,drikke, andre på pålegg sorter. Sikkert noe corona tiltak.

Takk, 117pederg

Hei,

Takk for tilbakemeldingen og vi beklager opplevelsen du hadde her hos oss.

Vi tar med oss alle tilbakemeldinger og jobber hele tiden med å forbedre oss.
    Vi opplever at my av det du nevner har blitt tatt tak I og tilbakemeldingene den siste tiden bekrefter at vi har forbedret oss. :)

Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Stor skuffelse at restauranten var stengt på tross av framsnakking på Hjemmesiden om servering av lokal mat. Dårlig rengjøring av rom. Stort problem at heisen i vårt bygg stopper med tette mellomrom. Vil trekke fram at betjeningen var hyggelige og gjorde så godt de kunne.

Takk, 409annemargrethe

Hei Anne,

Takk for tilbakemeldingen.

Korona har gjort det utfordrende å drive restauranten på normal maate og har gjort at vi har begrenset åpningstidene en hel del. Det beklager vi selvsagt, men det var et nødvendig valg. :)

Vi har 2 heiser ved hotellet, der denne ene er av en elder standard og ikke er tilpasset. Den nye heisen skal være tilpasset det meste.

Vi tar med oss tilbakemeldingene og jobber hele tiden med å forbedre oss! :)

Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Kan anbefale dette hotellet på det varmeste. Vi følte oss veldig velkomne og godt tatt vare på. Høflige og hyggelige i alle ledd som vi møtte på under oppholdet. De for tjener masse ros for dette. Likså var det rent og pent. Vi hadde 2 forskjellige rom pga noe lengre opphold og vi spurte om å få terrasse. Rommene er oppgradert i nyere tid så de sener bra ut. Spisesal var fin og med hyggelig personale. De har bra fokus på corona tiltak over alt. Anbefales!

Takk, Bjørn Gunnar R

Hei Bjørn,

Takk for en veldig hyggelig tilbakemelding.

Vi jobber for å ha tiltak på plass I denne vanskelige tiden.

Vi ønsker deg velkommen tilbake ved neste anledning! :)