“Kaos”
Anmeldelse av Bøfjorden

Bøfjorden
Vurdert som nr. 9 av 13 Restauranter i Surnadal
Anmeldt 9. juli 2022

Var her å skulle spise med familie/slekt. Kom til fult kaos. Lite forberedt på finvær og mye folk. Vi bestilt ganske enkel mat og det samme for å gjøre det enkelt.
Når maten kom etter mye og lang venting hadde de ikke rent bestikk. De viste heller ikke hvem som hadde bestilt hva og hvilket bor det skulle på.
Dette håper jeg de tar tak da da det er veldig koselig og trivelig å spise mat der, spesielt ute på terrassen.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, 715maritb

Anmeldt 18. juli 2021

Har fått god mat her flere ganger. Skuffelsen var derfor stor da vi kom søndag før kl.20 og det var stengt. Vi hadde sjekket på nett på forhånd og det er annonsert med åpent til kl.21

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 680benteb
Anmeldt 13. april 2021

God mat og fantastisk beliggenhet ved sjøen. Her er det både gjestehavn for fritidsbåter og campingplass. Gode muligheter for fjellturer i merkede traseer.

Dato for besøk: april 2021
Takk, arvehennings

Reisende som så på Bøfjorden, så også på

Surnadal, Møre og Romsdal

Surnadal, Møre og Romsdal

Har du vært i Bøfjorden? Del dine erfaringer!