“Beste camping restaurant!”

Brekkøya Restaurant & Bar
Vurdert som nr. 2 av 13 Restauranter i Surnadal
Anmeldt 27. juli 2022

på tross av fullt belegg - smilende vert kommer kjapt til oss, gir oss menyer og forteller litt om restauranten og at de tilbereder all mat fra bunnen. Anbefaler schnitzler vi velger og maten serveres et kvarter senere. Dette er kokkelert fra bunnen av, det er tydelig og selv chipsen er perfekt crisp. Har aldri opplevd slik mat på en camping restaurant! Ikke rart det var mange lokale gjester som kommer hit for maten.

Takk, Christian S

Anmeldt 14. april 2022 via mobile enheter

God og smakfull mat. God størrelse på porsjonene -skulle dog ønske man kunne velge en størrelse større på burger.

Profesjonell service, god service og etter min mening den eneste plassen i Surnadal som kan kalle seg selv en restaurant.

Takk, andreassO9325BA
Gerald75, Eier på Brekkøya Restaurant & Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. april 2022

Hei!

Tusen takk for meget flott tilbakemelding 😊👍

D t skal nevnes at vi tilbyr også større burgere, double Brekkøya og Mighty Viking 😁👍 da har du noe å gå på for neste besøk 👍

Hilsen oss på Brekkøya.

Anmeldt 10. april 2022

Strålende mat og service, et nydelig lokale ved elven og perfekt for familie både familie og venner.

Takk, anonn243
Anmeldt 10. april 2022

Dette er definitivt det hyggeligste stedet du kan stoppe / bo på. En utrolig hyggelig betjening, vakker natur og ikke minst vanvittig god mat!! Et sted vi kommer til å besøke mange ganger 👍🏻👍🏻

Takk, Stian B
Anmeldt 8. juli 2021 via mobile enheter

Veldig god mat, og hyggelig vertskap. Fine lokaler, god beliggenhet nært veien og elven. «Vinterhage» der du kan sitte og nyte en kald pils og se ut over elven.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Frode S

Reisende som så på Brekkøya Restaurant & Bar, så også på

Surnadal, Møre og Romsdal

Surnadal, Møre og Romsdal

Har du vært i Brekkøya Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!