Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Travelocity
Orbitz.com
Booking.com
Priceline
eDreams
Se alle 8 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (91)
Filtrer anmeldelser
91 resultater
Vurdering fra reisende
29
32
19
3
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
29
32
19
3
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 91 anmeldelser
Anmeldt 29. juni 2020

Hotellet ligger langs en trafikkert vei men uten at dette var forstyrrende. Det er et stort kompleks med både hotell, motell og hytter. Rent og pent med alle fasiliteter, men ikke spesielt sjarmerende. Rommene hadde bra standard og det var fint med en forholdsvis romslig balkong. Badet var ok. Stedet ligger i passe avstand fra Suleskarveien og Lysebotn slik at man eventuelt kan ta en overnatting og nå båten over Lysefjorden uten å måtte forhaste seg. Personalet var hyggelige og dyktige. Middagen var meget bra.

Komplekset er noe for stort når man som oss foretrekker små egenartede overnattingssteder. Frokosten litt kjedelig men tilstrekkelig. Utebordet var ikke rent. Bortsett fra sølvsmia, hadde området ikke mye å by på. Smia var dessuten stengt hele den tiden vi opphold oss på hotellet.

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Helgeroa123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2019

Mange pluss i boka for oppholdet i hotelldelen av dette stedet. Hadde ett enkeltrom og ett dobbeltrom (med balkong begge steder). God plass på rommene, og en herlig godstol å synke ned i. Rene fine flater, alt virket nesten nytt....God frokost dagen etter. Eneste minuset var fiskesuppa som to i følget valgte. Den manglet smak, og den var alt for salt. Selv hadde jeg viltburger. Denne smakte helt nydelig, men dette var også i salteste laget. Kjøkkenet kan bedre, så håper jeg heller kan salte maten selv neste gang.Ellers ligger hotellet fint til ved høye fjell og elven som renner stille forbi. En liten perle, og vel verdt en overnatting eller to

Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, niggen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2019 via mobile enheter

Vi overnattet en natt på campingen. Vi fikk en flott plass med utsikt over Otra. Plassen vår var noe skjev men med klosser bak hjula gikk det greit. Strømuttaket til plassen lå på andre siden av kjøreveien noe jeg heller ikke synes var helt heldig.
Sanitæranlegget har dessverre et lite antall klosetter og bare 2 dusjer. Dette kan til tider være noe lite. De hadde imidlertid to meget flotte barnetoaletter. Plassen var dyr (440 kr for vogn m/strøm) og forsvarte ikke prisen.
Middagen vi spiste var veldig god. Kona var veldig fornøyd med sin rømmegrøt, og jeg var greit fornøyd med elgekarbonadene. Men to små karbonader blir man ikke mett av. Bestilte gratinerte poteter men fikk ordinære poteter i stedet. Dette rettet man opp i løpet av 5-10 minutter. Dessverre rakk min mat å bli kald før jeg fikk spist den i påvente av bytte av poteter.
Vi valgte dermed å bli bare en natt her.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Happyfred63
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2019

Vi stoppet her for en liten matbit - ikke full middag. Vi valgte fiskesuppe. Mens vi ventet på den, gransket vi interiøret og det var utsøkt: - en del gammelt treverk var "inkludert" i det nye. Noe som ga en veldig røff og smakfull stil.
Fiskesuppen derimot var en stor skuffelse, den var smakløs. Litt ekstra salt hjalp lite, men vi fikk mat i magen og var klar for å fortsette kjøreturen

Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, sigfred2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2019

Vi hadde kun et stopp for en middag og overnatting med frokost. Ble tatt veldig hyggelig i mot og vist et veldig bra rom. Rent og velholdt. Grei størrelse, gode senger, fint bad. Minibar og kaffe/te-mulighet. Balkong. Hurtig wifi.
Velsmakende middag (kyllingbryst og burger-tallerken) ble servert av serviceinnstilt og hyggelig tilstedeværende betjening. Frokost påfølgende dag var helt ordinær, men velsmakende med greit utvalg.
Været var utfordrende, så vi fikk ikke sett hva hotellet har å by på utendørs. Men uansett, hotellet anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2019
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Service
1  Takk, Elihaf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser