Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fin overraskelse”
Anmeldelse av Utarte

Utarte
Vurdert som nr. 2 av 17 Restauranter i Chrzanow
Kjøkken: Polsk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 28. november 2018 via mobile enheter

Jeg hadde et lite ærend i byen og ankom tydeligvis etter at det meste var stengt i sentrum. Vandret litt frem og tilbake i sentrum og kom over plassen. Bestemte meg for å stikke innom for å varme meg litt.

Ble med en gang positivt overrasket over lokalet, meget hjemmekoslig med superhyggelig og oppmerksom betjening. Skulle egentlig ha en kaffe men falt for menyen og det ble både suppe og piroger med blåbær.

Både suppen og pirogene smakte aldeles utsøkt. Det er ingen tvil om at kokken lager maten av "fri vilje"...

Er du innom byen og har lyst på en rolig og hyggelig atmosfære med god mat så kan plassen anbefales!

Dato for besøk: november 2018
Takk, Shadowcrows
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (114)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 114 anmeldelser

Anmeldt 2. august 2019 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: august 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. mai 2019 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: mai 2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juli 2018 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: juli 2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. mai 2015 via mobile enheter
Google-oversetting

Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Utarte, så også på

Trzebinia, Lesser Poland Province
Chrzanow, Lesser Poland Province
 
Chrzanow, Lesser Poland Province
Chrzanow, Lesser Poland Province
 

Har du vært i Utarte? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.