Silje
    24.5 km fra Utne Hotel
    25.5 km fra Utne Hotel
    Se flere hoteller i Utne
    Anmeldt 7. mai 2022 via mobile enheter

Besøkte Utne Hotell i begynnelsen av mai sammen med venner. Flotte rom og serviceinnstilt personale. Først cidersmaking med detaljert innføring i ciderproduksjonens hemmeligheter. Deretter en fantastisk 5 retters middag med tilhørende drikke. Neste morgen en fortreffelig frokost. Et besøk verdt å anbefale. Våre venner var også meget fornøyd med besøket.

Dato for oppholdet: mai 2022
    Takk, Tore B
    Anmeldt 24. april 2022 via mobile enheter

Utne hotell møter deg i det du kommer av fergen på kaien i Utne. Hotellet er et nydelig hvitmalt trebygning med gammel ærverdige stil. De ansatte er hyggeligog imøtekomme. Vi fikk et koselig lite rom vendt ut mot en idyllisk bakhagen. Som hotellet selv informerer om er det nesten 300 år gammelt. Rommene har bevart en historisk stil og innredning, men med nye flislagte bad. Hotellet er relativt lytt med kirkene gulv og dører. Dette hadde kanskje blitt problematisk for et større hotell, men siden det kun er 17 rom og fastsatt felles middag for alle gjestene faller man naturlig inn i en felles rytme med de andre. Det er heller ikke tv på noen av rommene og noen av de ansatte er kledd i mer "tradisjonelle antrekk".

Hotellet skiftet nylig eier og drives nå av Jon Aga som original kommer fra Hardanger og er kokk. Han har tidligere drevet Havhotell. Med eierskifte har de nå et konsept med enda større fokus på mat. I hovedsak 5 retters meny med mulighet for vin/sider-pakke med overnatting. Vi hadde bare en natt, men et annet par i matsalen fikk en annen meny da de var på natt nr. 2. Jon presenterte menyen selv og beskriver en stil med fokus på fremheve norske råvarer. Mye av de gode råvarene i området, men også generelt fra resten av landet.
    Menyen vi fikk var:
    * kamskjell
    * skrei
    * and
    * ost
    * marsipanfondant med eple
    (I tillegg til nydelig hjemmelaget brød og kryddersmør)

Anbefaler å ta et besøk eller gjennbesøk til dette nydelige historiske hotellet for å nyte mat og drikke sammen med spektakulære utsikt i vakre Hardanger.
    Hotellet er helt perfekt for alle som ønsker en behagelig og eksklusive ferie med mulighet for å leve seg litt inn i svunnen tid hvor det var helt vanlig å nyte en aperitiff og konversasjon i salongen mens man venter på at dobbeltdørene til spisestuen skal åpnes.

Hotellet er også en fantastisk base for å reise på sider oppdagelsesferd. Mellom Utne og Odda ligger noen av de absolutte beste som perler på en snor (Harding, Aga, Edel, Alde for å nevne noen). Vi benyttet også anledningen til å gå noen turer og nyte utsikten.

Dato for oppholdet: april 2022
    Takk, annemingb
    Anmeldt 30. august 2021

Utne hotell er på ingen måte et sted for urbane gjester som ønsker store, fliselagte bad og svære Kingsize-senger. Det er et sted for sjarm, historie, detaljer og ro og fred. Trangt, trapper, små rom - utsikt til hav eller inn i frukthage - alt er bare sjarmerende. Men som Historiske hotell ellers er det ganske kostbart, selv om pakken med cidersafari - treretters middag og frokoster til sammen var overkommelig. Alle er så smilende og sjarmerende, på tilbudsiden, og resepsjonisten/frokostverten/servitøren/altmuligmannen som tok i mot oss husket alle detaljer om allergier og ønsker og liker/liker ikke hele helga. Trivdes rett og slett kjempegodt.Lørdag kom kokken sjøl ut og hilste på alle bordene - sånt kan man like. Så hvorfor ikke fem? Småting, bare. Gardiner man selv måtte rulle opp for hånd, tett badekar slik at å dusje ble litt kleint, dørhåndtak som datt av: men alt det skulle de fikse, så det er sikkert bra til neste. Middagene var veldig rause, flott kjøtt, gode smaker - men for oss jentene skulle det jo vært mye mer grønnsaker. Og det største trekket var faktisk for prisene på drikke. 115 kroner for et glass med 0.33 l øl - riktignok fra Hardanger - det syns jeg blir drøyt.Kun ên vinflaske til under tusenlappen på rødt - åtte hundre for chablis. Det kunne godt vært et bedre vinutvalg - i flere prisklasser, og en fornuftig pris på et glass øl. Men kom an: detaljer, detaljer. Det har vært supert, og vi skal tilbake.

Dato for oppholdet: august 2021
    1  Takk, Gunnhidl
    UTNE HOTEL DRIFT AS Neteland, General Manager på Utne Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. august 2021

Tusen takk for hyggelig anmeldelse. Det setter vi stor pris på, og dere er hjertelig velkommen tilbake.

Anmeldt 24. august 2021

Ble møtt av en meget hyggelig resepsjonist som sjekket oss inn på et hyggelig rom med utsikt til hotellets bakgård. I restauranten fikk vi servert litt spekemat og ost til brunch og en til middag en smakfull treretters.
    Serveringspersonalet fremstod som hyggelige og proffesjonelle og vi fikk også hilse på kokken som gikk rundt og snakket litt med gjestene.
    God sovekvalitet og god mat i historiske omgivelser på Utne hotel

Romtips: Rom med utsikt til bakgården gjør at du slipper støy fra fergekaia.
    Dato for oppholdet: august 2021
    1  Takk, PST861
    UTNE HOTEL DRIFT AS Neteland, General Manager på Utne Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2021

Tusen takk for hyggelig anmeldelse. Vi setter stor pris på det og ønsker dere hjertelig velkommen tilbake,

Anmeldt 4. august 2021 via mobile enheter

Gammelt hotell med sjel like ved fergekaia i Utne. Når du trer inn dørene her, går du tilbake i tid. Hotellet er bygget i 1722, og deretter påbygd i forskjellige epoker, noe som gjenspeiles i rommene i de ulike fløyene. Servicen var upåklagelig, og vi koste oss med sidersmaking og kortreist 3- retters middag. Et utmerket utgangspunkt for det meste Hardanger har å by på.

Dato for oppholdet: september 2020
    2  Takk, Hellebor
    UTNE HOTEL DRIFT AS Neteland, General Manager på Utne Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2021

Tusen takk for hyggelig anmeldelse. Det setter vi stor pris og er veldig inspirerende for alle ansatte på hotellet.