Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig utsikt og god mat ”

Harmony Mexican Restaurant and Bar
Vurdert som nr. 11 av 94 Restauranter i Ios
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 5 - USD 26
Kjøkken: Meksikansk, Grill
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Middag, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Middag, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

God mat, og bra atmosfære. Var der flere ganger i løpet av besøket i våres i Ios og koste oss hver gang.

Dato for besøk: november 2018
3  Takk, 607zanetap
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (585)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 585 anmeldelser

Anmeldt 15. juli 2018 via mobile enheter

Harmony er en perle på øya Ios, god mexicansk mat som Nachos, Fajitas og mye mer! I tillegg har de særdeles gode cocktails og en fantstisk utsikt over den flotte Mylopotas stranden. Anbefales på det sterkeste om du er på Ios.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, odagravdal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
kdoherty78, Owner på Harmony Mexican Restaurant and Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2018
Google-oversetting

Hi Sted

Thank you so much for your kind review and visiting harmony.

We are so glad to hear about your great experiences on Ios.

Best wishes and safe travels,

Harmony

x

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2018 via mobile enheter

Bra konsept med retter man kan dele. Fajitas var god. Tacorettene ble servert med brune/sorte lomper. Koselig live musikk. OG veldig bra atmosfære og utsikt.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 894elinek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
kdoherty78, Owner på Harmony Mexican Restaurant and Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2018
Google-oversetting

Hi Meksikansk Mat,

Thank you so much for your kind review and visiting harmony.

We are so glad to hear about your great experiences on Ios.

Best wishes and safe travels,

Harmony

x

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2018 via mobile enheter

Sykt godt mexicansk mat. Koselig live musikk. Gode coktails, billige priser og hyggelig betjening. Absolutt verdt å besøke på Ios!

Dato for besøk: juli 2018
2  Takk, HeidiTttt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
kdoherty78, Owner på Harmony Mexican Restaurant and Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2018
Google-oversetting

Hi Heidi,

Thank you so much for your kind review of our very loved Harmony.

Please feel welcome to visit us again soon,

Harmony

x

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2016 via mobile enheter

Med meget god (og veldig mye) mat og drikke skapte hyggelige servitører og artist (David Lazarus) en opplevelse av de sjeldne. Kom innom Harmony når David Lazarus er der og spør om han kan spille dine favorittsanger, han er meget flink. Absolutt en restaurant man må besøke under sitt besøk i Ios!

Dato for besøk: august 2016
Takk, oslars
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
kdoherty78, Owner på Harmony Mexican Restaurant and Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. august 2016
Google-oversetting

Hi Lars S,

I appreciate you taking the time to review Harmony! I am glad that you had such an amazing time and I agree David Lazarus is definitely not to be missed.
You are welcome back at anytime.

Cheers,
Kathleen Doherty

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Harmony Mexican Restaurant and Bar, så også på

 

Har du vært i Harmony Mexican Restaurant and Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.