Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tipp topp lokasjon og meny!”
Anmeldelse av Kadeau

Kadeau
Vurdert som nr. 2 av 7 Restauranter i Akirkeby
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 71 - USD 173
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Ligger fint til ved vannet, fint lokale og meget god mat. Det var varmt når vi var der og det ble meget varmt inne, litt ubehagelig varmt der vi satt.

Alt i alt en opplevelse for sånne som oss, som elsker mat tilberedt slik du ikke får på vanlig restaurant og som du ikke får til hjemme :-)

Dato for besøk: juni 2020
Takk, trip000monak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (203)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 203 anmeldelser

Anmeldt 25. august 2019 via mobile enheter

På Kadeau fikk vi retter vi aldri før har smakt, som ikke liknet noe av det vi har sett tidligere. Noen retter er det beste jeg noen gang har smakt, andre nådde ikke helt opp. Allikevel en fantastisk opplevelse som anbefales.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, idakristineb2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2018 via mobile enheter

Super god mat som er både kortreist og god. De varierer rettene godt og serverer en god vinpakke til om man ønsker det.
Et must om man er på bornholm. Få bord ute!!

Dato for besøk: august 2018
Takk, Torebe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2018

Fra de små apetittvekkerne til den søte avslutning; dette var en fantastisk måltid. Kadeau legger vekt på lokale råvarer og utviser en sjelden kreativitet for å frambringe de store smakene i små mengder. Overraskelsene sto i kø; det var krydret andebryst med kirsebærblomster, gjemte tomater i syltet småløk og tomatvann, det var en egen potetrett 8og det smakte!), gulrøtter, courgetter, glaskål mm. I alt 15 serveringer. Kanskje var kyllingretten den eneste svake serveringen.
Vinene i vinmenyen var alle greie, det var få (om ingen) wow-faktorviner, de var i hovedsak fra små vinbønder som driver økologisk. Vinpakken var nok den dyrest og minst rause vinpakke vi har fått på veldig mange år. Neste gang går vi for en god flaske.

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Arnebern
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2017 via mobile enheter

Så er vi der, helt ute i sanddynene på sydspissen av Bornholm. Kadeau virker enkel og liketil, men alt når det kommer snacks på bordet er tonen satt. Her er det nordisk kjøkken med marinerte grønnsaker, bær, blomster og frø. Spennende mat og hyggelig betjening. Riktignok ikke rimelig.

Dato for besøk: august 2017
Takk, IvarK2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kadeau, så også på

 

Har du vært i Kadeau? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din