Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastiske Edna”
Anmeldelse av L'Esquinade Plage

L'Esquinade Plage
Vurdert som nr. 15 av 71 Restauranter i Ramatuelle
Kjøkken: Fransk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Hadde en meget hyggelig middag hos Edna. Første gang jeg er her etter de pusset opp, og restauranten har virkelig løftet seg. Flott promenade ned til stranden.

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, 672j_rgenk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (374)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 374 anmeldelser

Anmeldt 3. oktober 2019

Gode smaker, personlighet og et meget hyggelig å bli tatt i mot av mor og sønn Falao.
Service og åpenhet fra de ansatte og ikke minst Edna gjøre at vi ser frem til neste måltid på L`Esquinade

Dato for besøk: oktober 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Thomas O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2018

Da vi i juli tok med hele familien til Cannes, var et besøk hos Edna Falao i Saint-Tropez naturlig.
Vi var 8 stk hvor yngste var 3 og eldste 53 år, og vi hadde bestilt bord før vi kom.
Vi ble tatt i mot på en fantastisk måte, og Ednas sønn kom å presenterte menyen på norsk. Noen spiste blåskjell og andre spiste kalv, men jeg, min datter og min mann bestilte klippfisk. Vi fikk servert et stort fat med både blåskjell, klippfisk og grønnsaker. Maten var fantastisk!!
Etter en stund kom Edna og hilste på, og vi hadde en god samtale.
Absolutt et høydepunkt på ferieuka vår.
Anbefales, men fort dere, restauranten må legges ned i oktober yoga erosjon fra havet!

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
3  Takk, 931s_lvir
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Dette stedet drives av en norsk dame ved navn Edna. Nå er det nok mest hennes sønn som driver stede, men Edna kommer hver dag og snakker med sine gjester. Sønnen snakker norsk og barnebarnet til Edna snakker norsk.
De leier ut solstoler ved stranden. Noe om er veldig deling, for da slipper en å sitte ned i sanden.
Når sulten melder seg så er det bare å gå opp i restauranten og spise mat. Maten er meget god, for ikke å glemme så er stedets blåskjell videns kjent. De har en hvitvin som heter det sammen som restauranten, den kan anbefales.
Etter årets sesong skal stedet rives, men nytt sted skal bygges opp ikke langt unna.

Dato for besøk: august 2018
4  Takk, livkillengreena
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2018 via mobile enheter

Besøkte restauranten med min kone, min bror og hans kone. Alle valgte blåskjell med blåmuggost. Utrolig godt. Hyggelig betjening. Rimelig.

Dato for besøk: juni 2018
3  Takk, Safari322890
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på L'Esquinade Plage, så også på

Saint-Tropez, Franske Riviera - Cote d'Azur
Saint-Tropez, Franske Riviera - Cote d'Azur
 

Har du vært i L'Esquinade Plage? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din