Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (16)
Filtrer anmeldelser
16 resultater
Vurdering fra reisende
16
0
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
16
0
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 16 anmeldelser
Anmeldt 19. juni 2021 via mobile enheter

Alt du kan ønske deg: Heimekosleg atmosfære. Lekre, lyse rom. Førsteklasses tradisjonsbasert mat i rause porsjonar. Hyggeleg vertskap. Utgangspunkt for turruter til fjells og langs kysten. Utlån av nøkkel til Værøy gamle kyrkje. Midnattsol. Varmt anbefalt!

Dato for oppholdet: mai 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 890sverres
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. august 2020

Fin beliggenhet på nordsiden av øya, som i gammel tid var øyas sentrum. I dag en fredelig liten samling av hus, med utsikt mot havet der sola går ned i sjøen seint på sommerkveldene. Stedet er velholdt, pent restaurert med en hyggelig hage. Overnatting i både hovedhuset og et par småhus på tunet. Maten, som utelukkende er sjømat, er av ypperste klasse. På toppen av det hele, en vert/innehaver med et servicenivå og entusiasme langt utover det vanlige. Utvilsomt det beste stedet å bo på Værøy.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Svein T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. oktober 2019

Tilbrakte en natt på Værøy gamle prestegaard. Omgivelsene er historiske og hjemmekoselig, service en upåklagelig, både frokost og middag er meget god på smak og kommer i rause pasjoner. Stedet ligger naturskjønt til på nordsiden av øya. Kort vei til flotte turområder. Gratis utlån av sykler. Anbefales!

Dato for oppholdet: oktober 2019
2  Takk, 119h_vardm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juli 2019 via mobile enheter

Hvis du skal til Værøy, så MÅ du reise hit til Hege. Dette var en helt fantastisk kveld. Vi fikk servert kveite som var helt perfekt.
Hvis du forventer gourmet hvor det blir lagt 5 gram fisk og en knøtt liten potet med en klatt smør du aldri har hørt navnet på før, da er du på feil sted. Her får du påfyll på store deilige fart med mat som smaker himmelsk. Alt er hjemmelaget helt ned til desserten.
Takk for en kjempedeilig kveld - det var helt Perfekt!!!

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Jan Vidar K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2019

Prestegården ligger i Nordland, 5-10 min kjøring fra fergekaien på Sørland. Gården er lett gjenkjennelig med sin markante gulfarge og med den ærverdige, gamle kirke like ved. Det er god parkering langs veien like ved hovedhuset.

Det er soverom i to søte restaurerte bygninger, samt i hovedbygningen. Vi bestilte rom pr epost, og vi fikk rask bekreftelse.

Vi ble losjert i Hønsehuset hvor man har en liten entre, et lite bad med dusj, og et romslig sove- og oppholdsrom med én dobbeltseng, én enkeltseng og god sitteplass. Det er noen trapper opp til Hønsehuset. Det er en liten terrasse med to stoler og et bord foran dette huset, med fri utsikt mot Nordlandsnupen. Det er en velstelt og koselig hage rundt Prestegården og de to småhusene.

I hovedhuset serveres frokostbuffé, allsidig og rik både når det gjelder mat og drikke (anbefales!). Lunsjpakke kan smøres for en rimelig penge. Middagen – om ønskelig – bestilles om morgenen og serveres også i hovedbyggets spisestue. Middagen varierer gjennom uken (én rett per dag) og er basert på deilig, tradisjonell Lofotmat (kr 295,- per person per dato). Dessert (også fast hver dag gjennom uken) og kaffe er inkludert i prisen. Man kan i tillegg bestille mineralvann, vin eller øl til maten.

Hyggelig og imøtekommende betjening! Svært rent og ryddige lokaler, med sjarm fra en svunnen tid. Bøker og klenodium fra to salonger er tilgjengelige for lesing, avslapping eller beundring.

Dette er et godt sted hvor man kan slappe av etter sykkeltur eller fottur.

Nydelig utgangspunkt for fotturer. Turen til Måhornet via den fraflyttede Måstad grend anbefales! Må påregne rundt 6 timer med bil parkert ved flystripen eller i enden av veien med hus med toalett og informasjon, like ved en flott sandstrand.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, morningsummit
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser