Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (17)
Filtrer anmeldelser
17 resultater
Vurdering fra reisende
17
0
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
17
0
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 17 anmeldelser
Anmeldt 23. august 2021

Dette stedet hadde dessverre gått under radaren vår som overnattingsalternativ, men vi er veldig glade for at vi fikk spist middag der som et høydepunkt på Værøyoppholdet (foruten gåttur til Håen med tåke på toppen).
Sykkelturen fra Sørland til Norland gav oss appetitt, og Hege Sørlie (og hennes søster Marit på kjøkkenet??? ) leverte både deilig mat og god formidling av mat og historien til Prestegården! Bygningene er nydelig restaurert, og vi kommer gjerne tilbake for å overnatte og oppleve både mat og natur igjen. En strålende opplevelse!

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, 689marite
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2021 via mobile enheter

Opplev magiske Værøy på det triveligste overnattingsstedet i nord-Norge! Fantastisk mat og drikke, både middag og frokost, servert og tilberedt av Hege, som også driver stedet. Prestegården ligger i havgapet med Moskenes i horisonten. Det blir ikke bedre enn dette ♥️

Romtips: Ta utfordringen og besøk Måstad/Mostad..ca 15 km tur/retur på bena. Husk gode sko 😁
Dato for oppholdet: august 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Thomas Rodahl D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juni 2021 via mobile enheter

Alt du kan ønske deg: Heimekosleg atmosfære. Lekre, lyse rom. Førsteklasses tradisjonsbasert mat i rause porsjonar. Hyggeleg vertskap. Utgangspunkt for turruter til fjells og langs kysten. Utlån av nøkkel til Værøy gamle kyrkje. Midnattsol. Varmt anbefalt!

Dato for oppholdet: mai 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 890sverres
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. august 2020

Fin beliggenhet på nordsiden av øya, som i gammel tid var øyas sentrum. I dag en fredelig liten samling av hus, med utsikt mot havet der sola går ned i sjøen seint på sommerkveldene. Stedet er velholdt, pent restaurert med en hyggelig hage. Overnatting i både hovedhuset og et par småhus på tunet. Maten, som utelukkende er sjømat, er av ypperste klasse. På toppen av det hele, en vert/innehaver med et servicenivå og entusiasme langt utover det vanlige. Utvilsomt det beste stedet å bo på Værøy.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Svein T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. oktober 2019

Tilbrakte en natt på Værøy gamle prestegaard. Omgivelsene er historiske og hjemmekoselig, service en upåklagelig, både frokost og middag er meget god på smak og kommer i rause pasjoner. Stedet ligger naturskjønt til på nordsiden av øya. Kort vei til flotte turområder. Gratis utlån av sykler. Anbefales!

Dato for oppholdet: oktober 2019
2  Takk, 119h_vardm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser