Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Koselig sted og betjening”
Anmeldelse av Skomvaerkroa

Ingen bilder tilgjengelig
Har du et bilde?
Legg det til.
Skomvaerkroa
Vurdert som nr. 3 av 3 Restauranter i Røst
Restaurantdetaljer
Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

Hyggelig sted, veldig god tørrfisk-rett som anbefales. Bevertning er veldig hyggelige også. Hjemmekoselig atmosfære med bøker i hyllene som man får lyst til å lese i. Mye fin antikk pynt.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, J7212YJkims
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (7)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 7 anmeldelser

Anmeldt 30. juli 2017 via mobile enheter

Har bare vært innom Skomværkroa et par ganger, men det er kjempekoselig.
Lite og intimt. Karaoke innimellom og av og til live musikk. Dette skjer fortrinnsvis i helger. Kroa har åpent flere ganger i uka (sommer og høst), ellers må man følge med på oppslag.
Masse trivelige folk treffer man der.

Dato for besøk: desember 2016
Takk, Åse-Ann N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. mars 2017 via mobile enheter

En fantastisk opplevelse men godt drikke og mange gode lokale historier!
Driverne av dette stedet driver også to fiskemottak som vi var heldige og fikk en flott omvisning på!

Dato for besøk: mars 2017
Takk, laksefiskern
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2016

Menyen har 3 - 4 retter basert på tørrfisk. Meget eksotisk. Kroverten er meget interessert i tørrfisk som råvare og har komponert rettene inspirert av italiensk kjøkken.
Maten må bestilles senest noen timer før den skal spises.

Dato for besøk: juli 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Tunk74
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2016

Svært god mat med lokal tørrfisk som hovedingrdiens. Må bestille mat på forhånd. En ordentlig krovert som laget, serverte og presenterte maten og ingrediensene. Fantastisk, Meget hyggelig interiør. et sted man må besøke når man er på Rost

Dato for besøk: juli 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Tunk74
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Skomvaerkroa, så også på

 

Har du vært i Skomvaerkroa? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din