Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Priceline
USD 144
Go to your Happy Price
Agoda.com
Anmeldt 31. juli 2018 via mobile enheter

Hotellet ligger 2 min fra fergekaia, men samtidig veldig rolig og usjenert. Egen brygge for hotellets gjester hvor vi spiste frokost og lunsj. Hotellet har veldig god mat og god service. Personalet var svært hjelpsomme og hadde alltid en løsning på lur. Frokosten var bra og dagens lunsjbuffé til kr 125,- er absolutt innenfor et reisebudsjett.

Røst er et vakkert sted som man bør se og oppleve i løpet av livet !

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, runeh273
Anmeldt 12. juli 2018 via mobile enheter

Røst Bryggehotell er et hyggelig og sjarmerende hotell med fantastisk utsikt og hyggelig og hjelpsom betjening. Stemningen er avslappet, rommene rene og fellesarealene hyggelige. Bra og sentral plassering rett ved kaien. Utsikt rett over til husene som er overtatt av krekkjene, et spesielt skue, og man blir fort vant til støyen. Grei, enkel frokost. Vi spiste deilige blåskjell til middag.

Lei en sykkel for 150 kr dagen og opplev denne fantastiske perlen av en øy!

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, Eva N
Anmeldt 30. juni 2018 via mobile enheter

Koselig bryggehotell med en sjarmerende beliggenhet helt på bryggekanten. Rene og pene rom med flott utsikt. Hyggelige og serviceinnstilt betjening. Ypperlig utgangspunkt for å se Røst med alle sine øyer.

Dato for oppholdet: juni 2018
Takk, geirtrygveo
Anmeldt 13. september 2017 via mobile enheter

Flott hotell med flotte rom. Her får du en helt Okei frokost og så får du servert gode middager. De servere også dagens til en fordelaktig pris. Veldig hyggelig betjening. Med tanke på at det er helt utenom sesongen så fortjene de absolutt 4 poeng. Kommer heilt klart til å bo her igjen.

Dato for oppholdet: september 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, gjermundl2015
Anmeldt 28. mai 2017

Dette hotellet ligger flott til på kaikanten.Utmerket service,her er kjempeblide,serviceinnstilte og hjelpsomme resepsjonister.Fine og rene rom.
Helt grei frokost. Raskt Internett. Dette hotellet kan jeg anbefale.

Dato for oppholdet: mai 2017
  • Reisetype: Reiste alene