Annette Torp R
Waterfront cabins
66.4 km fra Røst Bryggehotell
Catogården,  the Wood Fired Hot Tub and the iconic mountain of Olstinden
64.0 km fra Røst Bryggehotell
Sakrisøy hostel is situated in the old white manor house at the top - tunliweb.no
65.1 km fra Røst Bryggehotell
58.4 km fra Røst Bryggehotell
Midlertidig stengt
Se flere hoteller i Røst
Anmeldt 25. juni 2024 via mobile enheter

Kort vei fra Fergen til hotellet, ca 150-200 Meter..Hyggelig velkomst..Og vi fikk utsikt mot sjøen..
Her på Røst er det flatt,høyeste punktet er kun 11.m.o h.
Så sykkel er ett utmerket alternativ.. Det blåste mye, så vi tok beina fatt..Er bare 3 km.fra ende til ende..og asfaltert vei..Så en gåtur går fint..
Det ble fiskemiddag siden vi er ved havet, og det smakte godt..
Og en god frokost neste morgen..
Og det mest imponerende av alt..Var dette .
For på Røst er det ingen transport, hverken buss eller taxi,og vi skulle med Widerøe fra flyplassen, 3 km.fra hotellet..
Og vi fikk låne en El-bil og kjørte selv,uten ekstra kostnad..
Det kaller jeg SERVICE 🤗🤗
Og nøklene skulle bare ligges igjen i bilen ..
Sånn er det på Røst..
1000 takk for ett flott opphold..

Dato for oppholdet: juni 2024
Takk, gunnarhenriksen
Anmeldt 31. juli 2023

Vanskelig å få tv kanaler frem. Mye styr med det. bestilte oss en burgertallerken til middag på hotellet. Burgeren var steinhard og hadde usmak (som om den var gammelt kjøtt). En fant et langt hår i burgeren. Vi klaget på maten, Kun han som hadde hår i fikk redusert pris.

Dato for oppholdet: juni 2023
Takk, Stine Renate P
Anmeldt 29. mai 2022 via mobile enheter

Enkelt hotell. Vennlig og hyggelig service. Forbedringspotensiale mht renhold på rommet. Føles overpriset ifht romstandard. Veldig fornøyd med at vi fikk beholde rommet til utpå ettermiddagen! Fint å sitte på uteplassen mot havet i finværet i dag.

Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, 9berite
Anmeldt 19. juni 2021 via mobile enheter

Sjarmerende å ha leilighet to meter fra sjøen.
Det var en fin leilighet, med fult utstyrt kjøkken, men det var ingen plass å spise på. Eneste bordet, var et lite sofa-glassbord med diameter på 30-40 cm. Det var en utfordring da vi laget oss treretters middag med god drikke til.

Det ene soverommet manglet vindu og ventilasjon, men man kunne velge å sove på ei lita loftsstue. Det andre soverommet hadde ei helt fantastisk god seng!

Dato for oppholdet: mai 2021
2  Takk, 662wencheh
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Vi bodde i leilighet like ved fergekaia. Gode senger på soverommene. To soverom med doble senger og en enkeltseng i en alkove. Veldig god mat i restauranten. Fiskesuppa anbefales. Lei sykkel i resepsjonen og sykle rundt på øya. Rib tur anbefales også.

Takk, MaritaHavaasOlsen