Anlegget er veldig bra, med alt du måtte ønske av aktiviteter. Badelandet er helt topp, spesielt for barn. Lekelandet og utendørs lekeplass er i toppklasse! Falt også veldig i smak med "bollo" bjørnen barna kan tegne, lese og danse med.
Hyttene er ok, men er egentlig for litt for små. Vet det er opplyst om at man ikke får plass til barneseng på soverommet, men vi hadde med reisebarneseng som vi på håret fikk opp på ett av soverommene, men blir veldig trangt. Alternativet er å ha den i stuen som anbefalt, men blir veldig trangt og gjør at hytten mer eller mindre ikke kan brukes pga sovende baby og eliminering av bruk av bord og sofa..
Ved ankomst var det masse hår og lo i den ene dobbelsengen, en del spindelsvev og edderkopper rundt om, som nevnt i andre kommentarer trengs det sårt en skikkelig nedvask.
Bra bowling,biljard og spillehall.
Stranden hadde mange skarpe stein som gjorde bading vanskelig med barn (dette endrer seg hvis periodevis)
Butikken på resortet var i overkant dyr. Fks smågodt til 14 Dkr/hg.
Pizzaresturanten har god pizza, men de ansatte er veldig vanskelige og yter lite og ingen service. Vi hadde to besøk, første gang hadde vi ikke bestillt bord fordi vi så det aldri var fullt der. Vi blir da møtt med "HAR DERE IKKE BESTILLT BORD!!?" Det var utrolig vanskelig å få bord, selv om det var 80% ledige bord...det kom heller ikke fler mens vi spiste. Men etter denne "kjeften" bestillte vi bord til neste besøk, vi ble vist til bordet men ingen kommer for å ta bestilling, måtte etterhvert hente servitøren, dette satte standarden for dette måltidet, og det var sur stemning,var også 35++ grader i resturanten.
Vi kommer til å reise hit igjen neste år, alt er veldig bra men kommer til å unngå pizza-resturanten og støvsuge over hytten før vi pakker ut.