Booking.com
Vio.com
Agoda.com
Etrip
Se alle 8 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Anmeldt 27. august 2018 via mobile enheter

Vi hadde en uke på denne flotte plassen. Barna koste seg i badeland, spilte minigolf, koste seg i hinderløype, bowlet og fikk prøve laserskyting. Fisker hyttene var uten soverom, noe som ikke kom frem på bestillingen via color line. Men de hadde to hemser og dobbelseng pluss sovesofa i oppholdsrom/stue. Vi var heldige med været og var for det meste ute, men hadde nok gått for en større hytte neste gang. Godt utvalg av rundstykker og brød i butikken på selve området. Fikk kjøpt det meste i butikken der, men flere butikker og lite koselig sentrum ca 10 min med bil.

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, Merete G
Anmeldt 9. august 2018 via mobile enheter

Vi hadde den største leiligheten /rekkehuset med 4 doble soverom, 2 bad, stort kjøkken/stue. Rent og praktisk. De fulgte med rmbpbd til lekeland og badeland så her var det fri bruk også etter utsjekking. Topp! Kiosk med ferske bakevarer og det som trengs. Den pizza buffén så ikke bra ut så vi tok middagen i Aars en liten by (lang gate) 20-25 unna Rønbjerg. Ellers hadde kjøkkenet rikelig med utstyr til å lage ma. ! Anbefales! god pris via color line

Dato for oppholdet: august 2018
2  Takk, Norwegian73
Anmeldt 30. juli 2018

Anlegget er veldig bra, med alt du måtte ønske av aktiviteter. Badelandet er helt topp, spesielt for barn. Lekelandet og utendørs lekeplass er i toppklasse! Falt også veldig i smak med "bollo" bjørnen barna kan tegne, lese og danse med.

Hyttene er ok, men er egentlig for litt for små. Vet det er opplyst om at man ikke får plass til barneseng på soverommet, men vi hadde med reisebarneseng som vi på håret fikk opp på ett av soverommene, men blir veldig trangt. Alternativet er å ha den i stuen som anbefalt, men blir veldig trangt og gjør at hytten mer eller mindre ikke kan brukes pga sovende baby og eliminering av bruk av bord og sofa..
Ved ankomst var det masse hår og lo i den ene dobbelsengen, en del spindelsvev og edderkopper rundt om, som nevnt i andre kommentarer trengs det sårt en skikkelig nedvask.

Bra bowling,biljard og spillehall.
Stranden hadde mange skarpe stein som gjorde bading vanskelig med barn (dette endrer seg hvis periodevis)
Butikken på resortet var i overkant dyr. Fks smågodt til 14 Dkr/hg.
Pizzaresturanten har god pizza, men de ansatte er veldig vanskelige og yter lite og ingen service. Vi hadde to besøk, første gang hadde vi ikke bestillt bord fordi vi så det aldri var fullt der. Vi blir da møtt med "HAR DERE IKKE BESTILLT BORD!!?" Det var utrolig vanskelig å få bord, selv om det var 80% ledige bord...det kom heller ikke fler mens vi spiste. Men etter denne "kjeften" bestillte vi bord til neste besøk, vi ble vist til bordet men ingen kommer for å ta bestilling, måtte etterhvert hente servitøren, dette satte standarden for dette måltidet, og det var sur stemning,var også 35++ grader i resturanten.

Vi kommer til å reise hit igjen neste år, alt er veldig bra men kommer til å unngå pizza-resturanten og støvsuge over hytten før vi pakker ut.

Takk, Per H
Anmeldt 24. juli 2018

Husene var små, men funksjonelle.
Badelandet var en stor glede for barna.
Sikkert ikke så spennende for barn over 12 år, men for mindre barn var det ypperlig.
Det at det også var en avdeling med stupetårn og baseng hvor man kunne svømme uforstyrret var glimrende.
Lekeland var også god underholdning for barna.

1  Takk, nilsjf
Anmeldt 16. juli 2018 via mobile enheter

Vi reiste 2 voksne med 2 barn på 4 og 5 år. Vi hadde leid en firemannshytte for anledningen. Voksne sov på seng i "stuen", mens barna sov på hemsene.

Husene var rene og greie, men det var litt spindelvev og støv - så en full utvask burde vært gjort. Bader var rent og greit, men uten varmekabler i gulvet. Kjøkken med det en trenger av utstyr for å kunne lage mat.

Området byr på mye moro for barna. Badeland, lekeland, utendørs lekepark, minigolf m.m. det er også aktiviteter en må melde seg på som klatring, wakeboard m.m. (dette kostet også ekstra)

Det er mulighet for å spise på områdets restauranter ellers er Aalborg cirka 45min unna om en vil oppleve mer storby og shoppe.

Stranda ligger like ved (1-200 meter) om en ønsker et bad i sjøen.

Barna storkoste seg :)

1  Takk, dnartslos