Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
13.5 km fra Landal Rønbjerg
Ved stranden
Se flere hoteller i Roenbjerg Huse
Anmeldt 5. oktober 2021 via mobile enheter

Vi hadde en stor leilighet siden vi var en familie på fire voksne. Leiligheten var flott, godt holdt og romslig. Det var badeland og lekeplass på området. Vi kan anbefale dette anlegget. Leiligheten var en fin base for kjekke bilturer. Leiligheten ligger nær strand.

Dato for oppholdet: september 2021
Takk, 102inger_
Anmeldt 1. august 2019 via mobile enheter

Helt topp for barn og voksne . Hyttene er noe små i forhold til antall de er beregnet , vi bodde i hytte (4+ 2 barn leilighet) . Helt kurant kjøkken , liten oppvaskmaskin iforhold til at det kan være 4-6 stk her . Hyttene leveres med et kith til kjøkken og bad , med 1 kjøkkenklut 1 til gulv. Sengetøy bestilles som en del av pakken . Badelandet fungerte helt utmerket med plass til store og små. Eget oppvarmet basseng til 2 åringen beregnet på småbarn. Buffeten på restauranten var et godt alternativ til å lage mat i hytten. 179 Danske barn 2år -> gratis ( usikker når de tar betaling for barn )

Takk, 79cathrine
Anmeldt 19. juli 2019 via mobile enheter

Mye bra for barn, vi reiste med to stk (9mnd og 2 år), dog mest for barn over 4 år. Hoppeputer, lekeland og utearealer var helt topp. Badeland noe slitt og kalkbelagt, ingen av skliene var i drift og alt for varmt(!) barnebasseng. Restauranten på området må man ikke finne på å prøve, da maten og servicen verken var verdt pengene eller tiden brukt (nevner i fleng glemt bestilling, plastikk i maten, kyllingben på ostepizzan, smakløst og lite utvalg). Godt utvalg, og svært fornøyd med isbaren på området. Hyttene var praktiske, og hadde det mest nødvendige. Men MYE fluer, spindelvev og ett generelt behov for en skikkelig vask.

Takk, siljekristinej2019
Anmeldt 16. juli 2019 via mobile enheter

Svært positivt overrasket over stedet. Vi hadde leilighet med fire soverom og to bad, det gav mye tumleplass inne. Wifi inkludert i leilighetene og i hovedhuset. Lekeland for baby til 12 år inne, flott badeanlegg med vanlig lengdebasseng og stup, varmenasseng, to boblebad, strømbasseng og større basseng med 0,3-1,8 m dybde, to vannsklier - her hadde hele familien det gøy. Ta med badminton, squash, basketball, fotball (eller lei) og spill enten i treningshallen eller ute. Veldig flott fotballgolf anlegg ute. Minigolf, tråbiler (begge krever leie) og flotte lekeplasser, samt aktivitetsrom for perling og fargelegging. Stranden en kort spasertur unna var også flott. Buffet i restauranten var veldig bra - de vekslet mellom tema, men den nydelige pizzaen, som også kan bestilles som take away, var der hver kveld. Bowling, spillehall, iskiosk, wakeboard, liten klatrevegg og halvsliten utendørs hinderløype. Her kan man fint bruke mange dager både i godvær og dårlig vær. Kommer gjerne igjen.

Takk, annekibs
Anmeldt 25. juni 2019 via mobile enheter

Dette feriesenteret har en nydelig beliggenhet. Det er en barne vennlig familiepark. Her får man mye inkludert i prisen. Det er pga en del ekstra aktiviteter man kan benytte seg av for en billig penge.
Tropisk badeland og lekeland var inkludert og veldig populært. Men det var mye mye mere inkludert i oppholdet.
Vi reiste 2 voksne og 4 barn fra 0-10år. Det var mye og finne på i alle aldre. Vi voksene koste oss også. Godt vi har 5 dager igjen av oppholdet.

Hyttene var flotte og generelt var det flott på hele feriesenteret. Det var preg av flott vedlikehold på området.

Skal vi sette fingeren på noe må det være at terrassen på vår hytte var full av spindelvev og på kvelden kom det fram noen middels store stygge edderkopper.
Dette kunne vært utbedret med en skikkelig terrasse vask!

Dato for oppholdet: juni 2019
Takk, Edmund B