Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 08:00 - 22:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Opplevelse for livet.

Vi ble veldig godt motatt og følte oss veldig velkomne. Guiden som tok oss i mot var behjelpelig og... les mer

Anmeldt 2. desember 2019
Rita S
,
Nesoddtangen, Norge
via mobile enheter
Fantastisk dag i Pasvik

Vi fikk en heldagstur med hundespann etterfulgt av lunsj i lavvoen. En herlig reinsdyr gryte og... les mer

Anmeldt 30. november 2019
901oleandreass
,
Nesoddtangen, Norge
via mobile enheter
Les alle 76 anmeldelsene
  
Anmeldelser (76)
Filtrer anmeldelser
76 resultater
Vurdering fra reisende
66
8
1
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
66
8
1
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 76 anmeldelser
Anmeldt 2. desember 2019 via mobile enheter

Vi ble veldig godt motatt og følte oss veldig velkomne.
Guiden som tok oss i mot var behjelpelig og tilstede underveis i oppholdet.
Vi valgte en dagstur med hundekjøring som var helt ubeskrivelig gøy, vakkert og trygt.
Vi var med på å sele opp og fikk hilse på glade og trygge hunder som tydelig var vel sosialisert.
Alle ytterklær, skotøy og vindtette votter hadde de til utlån. Eneste vi måtte sørge for selv var godt og varmt tøy, les ull, innerst.
Fikk deretter servert en nydelig suppe før en liten hvil på rommet.
Var også så heldige å oppleve nordlys på kvelden, etter en deilig middag med tilhørende dessert.
Maten som ble servert var nydelig tilslaget med lokale råvarer som reinsdyrkjøtt og multer.
Vi reiste derfra med et minne for livet og var absolutt verdt prisen.
Tusen takk for at det finnes et slikt helt unikt sted som er tro mot det autentiske og har dyrevelferd i høysetet.

Dato for opplevelse: desember 2019
Takk, Rita S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
BIRKhusky, Eier på Birk Husky, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. desember 2019

Tusen takk for besøket og en hyggelig tilbakemelding - det setter vi umåtelig stor pris på!
Velkommen tilbake ved en senere anledning!

Mvh
Trine

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. november 2019 via mobile enheter

Vi fikk en heldagstur med hundespann etterfulgt av lunsj i lavvoen.
En herlig reinsdyr gryte og hjemmelaget is med multer.
Overnatting i gjestehuset med bad i tilknytning til soverommet.
Anbefales på det varmeste

Dato for opplevelse: november 2019
Takk, 901oleandreass
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
BIRKhusky, Eier på Birk Husky, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. desember 2019

Tusen takk for besøket og hyggelige ord!
Vi er veldig takknemlig for gode tilbakemeldinger og at våre gjester setter pris på det vi legger i å være konsekvent med å være "små" hvor vi tilbyr personlige opplevelser i vakre Pasvik!

Velkommen tilbake ved en annen anledning!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. mars 2017

Behagelig transport fra Kirkenes med informasjon og turiststopp underveis. Profesjonell og hyggelig velkomst på Birk, med info og utdeling/ hjelp med påkledning. Informasjon og introduksjon til hunder og hvordan "bruke" hundeslede. Opplevdes trygt og profesjonelt. Flott tur i måneskinn og nordlys, der vi byttet på å sitte i slede og stå bak, og fikk oppleve gleden ved å beherske spannet ( på amatørnivå) samt stillheten i skogen.
Servering av nydelig tradisjonell mat i lavvo, der vi ble gjort oppmerksom på nordlysaktivitet ute, og kunne oppleve det, samt hyggelig prat rundt bålet inne.
Overnatting i gjestehus med hjemmekoselig atmosfære, utsikt til Russland, rikt fugleliv og spretne ekorn utenfor vindu. Herlig frokost i stua, og behagelig transport tilbake til Kirkenes . En flott opplevelse på alle måter.
Eneste minus for oss nordmenn var at alt foregikk på engelsk. Det er litt trist i vårt hjemland. Men alle guider var veldig dyktige, hyggelige og god service.

Dato for opplevelse: mars 2017
Takk, Liv Elisabeth K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. januar 2017

Vi ankom like før lunsj en vakker vinterdag. Møtt av hyggelige ungdommer som tok godt vare på oss og sto for servering og matlaging. God informasjon og instruksjon før hundespannkjøring om kvelden. Turen kan trygt anbefales til godt voksne i middels form. Hundene var trygge og tillitsfulle. Varme klær til utlån ga tilstrekkelig beskyttelse mot kulda, -20C! Dette var gøy og vi kommer gjerne igjen

Dato for opplevelse: januar 2017
Takk, Stein B J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2016 via mobile enheter

Vi var så heldig at vi fikk komme på besøk til dette fantastiske stedet.
Vi fikk gjeddekaker og hjemmelaget is med multer. Veldig godt☺
Kan absolutt anbefales.
Må besøkes

Dato for opplevelse: august 2016
1  Takk, gr0m1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser