Vi ble veldig godt motatt og følte oss veldig velkomne. Guiden som tok oss i mot var behjelpelig og... les mer
Veldig gøy å kjøre hundeslede og det er fint og kose med hunder etter man er ferdig med turen etter man har kost med hundene får man en deilig suppe og en god prat.
En overnatting med balsam for sjela! Hilste på samtlige huskyer en etter en (50 stk.) Fantastiske hunder! Fikk servert en virkelig nydelig reinskav i "langhuset", og rommet med utsikt til elva, fra senga, var perfekt. Svært hyggelig vertskap!
Vi ble veldig godt motatt og følte oss veldig velkomne.
Guiden som tok oss i mot var behjelpelig og tilstede underveis i oppholdet.
Vi valgte en dagstur med hundekjøring som var helt ubeskrivelig gøy, vakkert og trygt.
Vi var med på å sele opp og fikk hilse på glade og trygge hunder som tydelig var vel sosialisert.
Alle ytterklær, skotøy og vindtette votter hadde de til utlån. Eneste vi måtte sørge for selv var godt og varmt tøy, les ull, innerst.
Fikk deretter servert en nydelig suppe før en liten hvil på rommet.
Var også så heldige å oppleve nordlys på kvelden, etter en deilig middag med tilhørende dessert.
Maten som ble servert var nydelig tilslaget med lokale råvarer som reinsdyrkjøtt og multer.
Vi reiste derfra med et minne for livet og var absolutt verdt prisen.
Tusen takk for at det finnes et slikt helt unikt sted som er tro mot det autentiske og har dyrevelferd i høysetet.
Tusen takk for besøket og en hyggelig tilbakemelding - det setter vi umåtelig stor pris på!
Velkommen tilbake ved en senere anledning!
Mvh
Trine
Vi fikk en heldagstur med hundespann etterfulgt av lunsj i lavvoen.
En herlig reinsdyr gryte og hjemmelaget is med multer.
Overnatting i gjestehuset med bad i tilknytning til soverommet.
Anbefales på det varmeste
Tusen takk for besøket og hyggelige ord!
Vi er veldig takknemlig for gode tilbakemeldinger og at våre gjester setter pris på det vi legger i å være konsekvent med å være "små" hvor vi tilbyr personlige opplevelser i vakre Pasvik!
Velkommen tilbake ved en annen anledning!
Behagelig transport fra Kirkenes med informasjon og turiststopp underveis. Profesjonell og hyggelig velkomst på Birk, med info og utdeling/ hjelp med påkledning. Informasjon og introduksjon til hunder og hvordan "bruke" hundeslede. Opplevdes trygt og profesjonelt. Flott tur i måneskinn og nordlys, der vi byttet på å sitte i slede og stå bak, og fikk oppleve gleden ved å beherske spannet ( på amatørnivå) samt stillheten i skogen.
Servering av nydelig tradisjonell mat i lavvo, der vi ble gjort oppmerksom på nordlysaktivitet ute, og kunne oppleve det, samt hyggelig prat rundt bålet inne.
Overnatting i gjestehus med hjemmekoselig atmosfære, utsikt til Russland, rikt fugleliv og spretne ekorn utenfor vindu. Herlig frokost i stua, og behagelig transport tilbake til Kirkenes . En flott opplevelse på alle måter.
Eneste minus for oss nordmenn var at alt foregikk på engelsk. Det er litt trist i vårt hjemland. Men alle guider var veldig dyktige, hyggelige og god service.
Vi ankom like før lunsj en vakker vinterdag. Møtt av hyggelige ungdommer som tok godt vare på oss og sto for servering og matlaging. God informasjon og instruksjon før hundespannkjøring om kvelden. Turen kan trygt anbefales til godt voksne i middels form. Hundene var trygge og tillitsfulle. Varme klær til utlån ga tilstrekkelig beskyttelse mot kulda, -20C! Dette var gøy og vi kommer gjerne igjen