Et deilig sted, avslappende nydelige omgivelser. Vi fikk hilse på alle 50 hunder- minst, inkludert valpene, og hønene og hanen. Utrolig bra mat i et fantastisk lokale! Deilige senger og flott rom! Og masse fuglekasser!
I jakten på et bedre spisested i omegn Kirkenes havnet vi her. Svært spesiell beliggenhet i skogen med utsikt over elva. Man sitter litt merkelig plassert på en rekke mot gruen i midten. Prating blir noe vrient, men så får man da nyte maten i fred mens man ser på flammene. Liten, men god meny. Lokale råvarer. Kanskje litt små porsjoner.
Vi skulle ut og kikke på fugl i Pasvik. Det er best på natten, så vi kom og la oss først klokken 04 på morgenen. Det var ingen problem for BIRK B&B som la frokosten i kjøleskapet, og lot oss sove ut på morgenen slik at vi var fullstendig uthvilt når vi forlot.
Meget hyggelige folk som gjorde at vi følte oss veldig velkommen. Vel verdt pengene!