Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Dagstur fra München til de kongelige slottene Neuschwanstein og Linderhof
5 237

Bestill på forhånd
fra
USD 56,91
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Neuschwanstein Slott på
fra USD 56,91
Mer informasjon
fra USD 77,00
Mer informasjon
fra USD 41,85
Mer informasjon
fra USD 60,88
Mer informasjon
Anmeldelser (17 795)
Filtrer anmeldelser
17 795 resultater
Vurdering fra reisende
11 051
4 283
1 571
549
341
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
11 051
4 283
1 571
549
341
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 17 795 anmeldelser
Anmeldt 20. august 2018

Neuschwanstein var en stor opplevelse. Det er mulig å ta buss, kjøre hestedrosje, gå eller sykle opp til slottet. Når man kommer opp, må man bare ta en tur innendørs, hvor det er guidet tur på en drøy halvtime. Byggverket er noe av det mest storslåtte som finnes, og vil man ha et ekstra overblikk, går man et drøyt kvarter til Marienbrücke, hvor man kan se slottet på avstand.

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, Arvid H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Dette er noe av det fineste jeg har sett av natur og byggverk! Ta turen opp til slottet og se på utsikt over dalen under og jordene på nedsiden av slottet. Slottet i seg selv er sensasjonelt! Gå rundt slottet og opp i skogen. Der er det en bro over dalen som gir deg fantstisk utsikt til slottet. Vi var ikke inne i slottet, men det var anbefalt å bestille inngang på forhånd.

Dato for opplevelse: juli 2018
2  Takk, mathiasgr_smol
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. august 2017

Fantastisk slott.
Vi kom kl 10.00 uten forhåndsbestilling. Første ledige bilett var kl 15.00
Men selv om vi bare så det utenifra, var det et fantastisk slott !

Dato for opplevelse: august 2017
2  Takk, robinia2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. mai 2017 via mobile enheter

Er et must å få med seg selve slottet også på innsiden. Ikke så stort som det ser ut, og guidingen tar bare 30-40 minutter. Så det har du tid til for å få litt mer innblikk i Ludwig 2.s gale verden. Men tro ikke at slottet er lykke hvitt og lyst innvendig som på utsiden. Gjenspeiler nok Kongen på en spesiell måte: Et vakkert ytre, men et mørkere indre.

Ta deg gjerne råd til hestedrosje opp, ikke fordi det er langt å gå, men fordi det setter deg i stemningen på vei opp slottsbakkene.

En pussighet: Ludwig fikk installert telefon på slottet allerede i 1880. Men der de var tidlig ute med fasttelefon, har de ikke helt hengt ned med mobildekningen i området.

Dato for opplevelse: mai 2017
1  Takk, HaugesundsHelge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. september 2016 via mobile enheter

Neuscwanstein er en drøm som ble virkelighet. Bygd i siste halvdel av det nittende århundre for kong Ludvig II av Bayern. En ting er å se bilder av slottet, noe annet er en tur
til stedet og oppleve slottet på nært hold. Kan absolutt anbefales som et av mange steder som gir et minne for livet å besøke. Reis med fly til München og ta en busstur opp til Neuschwanstein. Det vil man aldri angre på !

Dato for opplevelse: september 2016
2  Takk, Tinny B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser