Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (763)
Filtrer anmeldelser
763 resultater
Vurdering fra reisende
248
298
144
46
27
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
248
298
144
46
27
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 763 anmeldelser
Anmeldt 4. juli 2017

Hotellet er vel det eneste i Cala Pi. Betjeningen er hyggelig, muligens noe dårlig i Engelsk. Rommene er enkle og trivelige. AC på et soverom og i stua. De er ivrige med å selge deg mat på hotellets restaurant, men den sa vi nei til. Selve Cala pi er en rolig plass. Det er utrolig lite å ta seg til for en familie. Man er egentlig avhengig av bil. Det er en flott strand som er litt kronglete å komme seg til. Det er mye folk der. Men en veldig trivelig strand. WIFI på hotellet og hele Cala Pi er fullstendig tragisk.
Elendig dekning og håpløse priser

Maten i Cala pi er et kapittel for seg selv. Det vil si, kapitlet er veldig kort: Matopplevelsene er fraværende. 5 restauranter, ingen som ga annet en mat, ingen opplevelser eller noe som er verd å huske. Pizza sjappa lager god pizza som ungene likte. Vi voksne ble fort lei matutvalget.

Vi var 2 voskne og 2 ungdommer på 15 og 17. De kjedet seg ikke, men 1 uke var nok.
Uten bil tror jeg at jeg hadde blitt litt tussete...

Romtips: Sørg for at AC fungerer.
Dato for oppholdet: juli 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, Tore B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Onahotels, Director de Relaciones con Clientes på Ona Cala Pi Club Aparthotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2017
Google-oversetting

Sehr geehrte Tore B,

Im Namen des gesamten Teams, würde ich die genommene Zeit in der Austeilung ihrer Erfahrungen bei den Aufenthalt in Ona Cala Pi Club bedanken, und muss mich mit ihnen bedauern, dass es Ihnen nicht so sehr gefallen hat.

Das unsere Gäste  zufrieden sind zu erreichen ist unseres Hauptziel, deswegen, strebt sich unser Team Tag zu Tag um unseren Kunden das beste erwartetes  Dienst  anzubieten. Es tut uns leid, dass wir dieses Mal nicht in der Lage waren es zu erreichen.

Wir hoffen Ihnen wieder in Ona Cala Pi in einer näher Zukunft begrüßen zu können, um Ihnen unser täglicher Fortschritt zu demonstrieren.

Mit besten Grüßen,
Melania Martin
Guest Experience

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. november 2016

Vi var 2 par som var der i 14 dgr. Å renhold skulle det være 2 ganger i uka. Var fornøyd en gang av de fire gangene. Ble ikke rare vaskingen, ikke byttet håndklær, å toalettpapir måtte vi ned å hente selv. Skuffende å se hvor dårlig det ble vasket også. Spes når du betaler driks på forhånd. (Kanskje grunnen ligger der)... Ellers en veeeldig stille og rolig plass. Passer best for de godt over 50-60. Ikke noen shoppingmuligheter, med unntak av to små butikker. Å der var det like dyrt som hjemme for det aller meste du fikk kjøpt. Spes på den butikken som hotellet eide/drev. Å bil MÅ en ha om en vil se litt mer av øya. Ikke buss eller noe. De ansatte på hotellets kaffe, var alt annet enn skikket til å jobbe der. Den ene keldneren sparket til bordet, så mobiltlf til en av oss gikk sund. Øl, brus og glassår overalt. Alikevel var det knapt en unskyldning å få. Veldig dårlig. Kommer ikke tilbake hit nei.

Romtips: Vanskelig, da det var store trær som dekket for sola på de aller fleste rommene, med unntak av de helt øverst.
Dato for oppholdet: oktober 2016
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Esther Odd Magn... S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2016

Fin romslig leilighet ,blide hyggelige ansatte som ytet god servise , spisesal og mat var ikke bra ,fine rolige omgivelser ,liten men grei nok bade strand ,fine basseng ,bra for barnefamilier . Må ha leiebil ,dårlig med annen kommunikasjon .

Romtips: Høyere etasjer med havutsikt .
Dato for oppholdet: oktober 2016
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Lars R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Onahotels, Director de Relaciones con Clientes på Ona Cala Pi Club Aparthotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. november 2016
Google-oversetting

Sehr Lars R,

Wir würden Ihnen gern Danken für die Zeitaufwendung, uhm Ihre Meinung durch Booking.com zu teilen.

Wir sind sicher, dass Ihre Kommentare andere Gäste helfen werden, ihren Aufenthalt bei uns, noch mehr zu genießen.

Das ganze Team von Ona Cala Pi strengt sich täglich an um die Wünsche unserer Kunden zu realisieren, und die Kundenzufriedenheit ist unsere beste Belohnung.

Wir hoffen Sie schon bald wieder einmal bei uns begrüßen zu dürfen.

Herzlichst,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juni 2016

Flott leilighetshotell i nydelige omgivelser. Perfekt for barnefamilier. Blide og hyggelige ansatte. Vil du se mer av Mallorca bør du leie bil, da Cala Pi ikke er verdens navle. Anbefaler hotellet på det varmeste!

Dato for oppholdet: juni 2016
Reisetype: Reiste med familie
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, cathvik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Onahotels, Director de Relaciones con Clientes på Ona Cala Pi Club Aparthotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juni 2016
Google-oversetting

Sehr gast,

Vielen Dank für Ihre Zeit und für das Teilen Ihrer Meinung mit uns. Wir freuen uns darauf , dass sie Ihren Aufenthalt bei unserem Urlaubsort genießen haben.
Wir sind zuversichtlich, dass alle eure Vorschläge andere Kunden helfen werden Ihren Aufenthalt in Ona Cala Pi noch mehr zu genießen

Wir erwarten Ihnen wieder bei unser Urlaubsort zu grüßen.

Mit besten Grüßen,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. september 2013

Vi var veldig fornøyd med location, leilighet og sted. Leiebil et must.
6 barn og 4 voksne. Stranden ok men holdt for en maks 2 dager. Leiebil gjorde det lett og variere ferien og oppleve veldig fine strender i cala Mondrago og St Rapatete:)

Dato for oppholdet: august 2013
    • Verdi
    • Sted
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Schaukalland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
OnaHotels, Director de Relaciones Públicas på Ona Cala Pi Club Aparthotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. januar 2014
Google-oversetting

Dear guest,

Thank you for your time and for sharing your opinion with us. We are pleased that you enjoyed your stay in our resort.
We are sure that all your suggestions will help other customers to enjoy their stay at Ona Cala Pi even more.
We look forward to welcoming you back to the hotel.

Kind regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser