Lotte Reitan
Dato for oppholdet: august 2022
5,0 av 5 boblerRom
Lene Aasbø, Daglig lederOrkelbogen Friluftssenter, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 4. sep. 2022
Tusen takk for en utrolig hyggelig tilbakemelding! Det betyr så mye for oss å høre at dere trives hos oss.
Kom snart tilbake :-)
54.1 km fra Orkelbogen Friluftssenter
79.0 km fra Orkelbogen Friluftssenter
Se flere hoteller i Tynset
Anmeldt 7. oktober 2020

Et perfekt sted for konfirmasjon. Vi fikk det helt slik vi ønsket. Konfirmanten bestemte menyen, som var baconsurret kyllingfilet, og sjokoladefondant med hjemmelaget vaniljeis til dessert. Maten var kjempegod, og menyen anbefales! Mange fine bakgrunner for fotografering, over hele gården. Jaktsimulatoren var også populær, og enkelte hadde vanskelig for å avlutte :) Konfirmant, foreldre og øvrige gjester var svært fornøyde med både sted, mat og service. Alltid blid og imøtekommende betjening, som gjør at du føler deg velkommen fra første stund. Plutselig kommer vi tilbake :) Anbefaler virkelig dette stedet.

Dato for oppholdet: september 2020
Takk, susseline_gammelbyn
Lene Aasbø, General Manager på Orkelbogen Friluftssenter, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. oktober 2020

Kjære Sussann.
Tusen hjertelig takk for flott omtale. Det er ingen ting som gleder oss mer enn å høre at oppholdet svarte til forventningene.
Dere var en fantastisk trivelig gjeng å ha på besøk, og vi håper vi ser dere igjen snart!

Anmeldt 5. oktober 2020

Hadde et fantastisk opphold på dette nydelige stedet sammen med familien. God mat, fine rom, mulighet for morsomme aktiviteter passende for alle aldersgrupper. Samtidig veldig god service. Anbefales!!

Dato for oppholdet: oktober 2020
Takk, Sunnivasg

Hei Sunniva!
Tusen takk for besøket, og den fine omtalen! Det er ingen ting som gleder oss mer enn å høre at dere som gjester er fornøyde!
Gjengen din var helt fantastiske å ha på besøk, og vi håper dere finner flere anledninger til å samles på Orkelbogen.

Anmeldt 19. februar 2020

Vi var 24 personer som feiret rundt år på Orkelbogen. Vi hadde ei fortreffelig helg med mye god mat og god service. Flotte eventyrrom og fantastisk beliggenhet. Flotte forhold for skiturer og andre uteaktiviteter. Og for den som heller vil slappe av inne er det stille og fredelig i peisestua.

Dato for oppholdet: februar 2020
Takk, kristins236
Lene Aasbø, Daglig leder på Orkelbogen Friluftssenter, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2020

Hei Kristins236!

Tusen takk for kjempehyggelig tilbakemelding fra deg på ditt opphold tidligere i år! Det gleder oss å høre at du har hatt et vellykket opphold hos oss. Vi håper du vil ta turen igjen ved en senere anledning!

Anmeldt 10. desember 2019

Herregud for en plass!

Dette er en plass som har tenkt på alle detaljene. Bare legg merke til nøklene du får utdelt. Servicen var som en god klem. Det var som om du traff på noen gode gamle venner du ikke hadde sett på en god stund. Maten, og spesielt kjøttet, var nydelig.

Vi benyttet Orkelbogen Friluftssenter som kick off og julebord. De hadde alt vi trengte fra antall rom, mat, drikke, møterom og ikke minst aktiviteter/opplevelser. De fikset hele pakken for oss uten at vi trengte tenke noe over det. Alt var godt planlagt og vi sitter alle igjen med et skikkelig godt inntrykk.

Dette er kvalitet fra A til Å. Dette er en plass som skiller seg ut. Dette er en plass vi skal heie på.

Romtips: De beste rommene var i hovedhuset i 2.etg.
Dato for oppholdet: desember 2019
Takk, Espenerher
Lene A, Daglig leder på Orkelbogen Friluftssenter, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. desember 2019

Hei Espenerher!

Tusen takk for besøket - og flott omtale! Det er ingen ting som gleder oss mer enn å få tilbakemelding på at vi har lyktes med det vi prøver på - å skape unike opplevelser for våre gjester!
Dere var en fryd å ha på besøk, og vi håper dere tar turen igjen snart!

Mvh. Oss på Orkelbogen :-)

Anmeldt 29. september 2019

Fantastisk flott sted med fin beliggenhet. God mat og drikke, vennlig betjening, fine rom, gode senger, aktivitetløype og en liten fjelltur som var helt super.
Anbefales! Takk for ei kjempeflott helg!

Dato for oppholdet: september 2019
Takk, AnitaBerre

Hei AnitaBerre!

Tusen takk for besøk av en herlig gjeng! Vi setter umåtelig stor pris på tilbakemeldingen og håper dere vil ta turen igjen snart!

Hilsen oss på Orkelbogen :-)