Booket familie på fire, med to voksne og to barn på to og fem. Ankom klokken tre og fikk beskjed om at rommet ville være klart innen 1-2 timer. Vi bestemte oss for å spise. I restauranten var det fem bord med gjester og fem ansatte på jobb, det to et kvarter før vi ble vist et bord og en halvtime før bestilling ble tatt. Maten var helt grei, men hvis du er vegetarianer bør du ikke forvente et stort utvalg. Rommet hadde et sus av 90-tall over seg og ingen ventilasjon hvilket ble klamt på en varm sommerdag. Veranda var delt med naboen, hvilket var litt rart, og gjorde det vanskelig å lufte på natten da rommet kun hadde mulighet for å lufte ved å holde verandadøren åpen. I disse korona-tider var lekerommet stengt og man måtte booke tid for å bade i bassenget. Vi dro derfor ned til sandstranden og det var nok det fineste med oppholdet. Frokostbuffeten var heller ikke helt bra, men pluss for soyamelk tilgjengelig. Antar stedet er mer passende for folk som er på utkikk etter en base for turer på fjellet, men for oss ble dette helt feil.