Hadde bestilt oss en overnatting på Savalen Fjellhotell & spa og gledet oss stort til å dra opp og slappe av på hotellet og i svømmeanlegget. Vi ankom hotellet litt ut på formiddag og gikk for å høre om vi kunne sjekke inn tidlig. Fikk beskjed om at rommet sto klart og det var bare å sjekke inn. Fornøyde gikk vi for å finne rommet. Da vi entret rommet fikk vi oss et sjokk!Rommet var ikke ryddet og vasket. Vi gikk tilbake til resepsjonen og det skulle vise seg å ikke bli den siste gangen. Makan til rot og arroganse skal du lete lenge etter. Vi måtte i alt 3 runder til resepsjonen for å klage. Etter den siste gangen så vi bare på hverandre og innså at vi ikke nådde fram og måtte gjøre det siste på rommet selv. koste gulv og vaske koppene i oppvaskmaskinen på rommet. Bi hadde mistet 2 timer av oppholdet som vi kunne benyttet annerledes enn å sitte i hotellresepsjonen å vente.
Vi har også i ettertid sendt 2 e-poster til hotellet uten at disse er besvart så dette gjenspeiler nok holdningene til dette hotellet er jeg redd.
Jeg vil på ingen som helst måte anbefales dette hotellet. Mange andre høyfjellshotell som kan benyttes før dette.
Pluss for servicen i matsalen.