Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 240
USD 202
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 14.08.21
Hotels.com
Booking.com
Travelocity
Orbitz.com
Trip.comUSD 240
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (161)
Filtrer anmeldelser
161 resultater
Vurdering fra reisende
55
65
24
11
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
55
65
24
11
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1318 av 161 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2020

Hotellrommet var helt greit, veldig synd med deling av terrasse. Betjeningen i skranken, var ikke veldig mye å skryte av, de virket rett og slett lei av folk og spørsmål. Noe som er veldig leit når kunder ikke har annet valg enn å gå dit ved hver eneste anledning for hva de skal gjøre. Skjønner det er "Corona tid" men synes fremdeles det er veldig synd når man føler man har brukt 1/3 av oppholdet på å stå i kø i skranken og bli møtt av det vi vil kalle, sure/arrogante mennesker. Vi dro til hotellet med høye forventninger og håpet dette var en plass vi evt kunne ta med hele familien til, men det kan vi si ikke kommer til å skje i fremtiden. Veldig lite informasjon som er tilgjengelig, all informasjon du må ha, må du i skranken for å få. Og da å få den av sure/arrogante mennesker ødelegger mye av opplevelsen. Buffeen får ett skikkelig ÷ henhold til pris, al carte, smålig, må være såpass. Tatt godt imot av 2 unge gutter i restauranten, de skal virkelig få skryt.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, stianklem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Fredrik Malvik Forbregd, Marketing på Savalen Fjellhotell & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2020

Hei!
Takk for din anmeldelse.
vi tar tilbakemeldingen til oss med mål om å bedre disse punktene.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Vi gledet oss til å nyte. Garderobene var simple, møkkete og gulvet fløt i vann fult av hårdotter. 4 dusjer i damegarderoben, ingen hyller til å sette sjampo etc. Selve bassengområde var fint! Ganske irriterende med alle barn som hoppet fra bassengkantene. Det lå en brukt bleie på gulvet, ingen fra hotellet viste seg Gikk ut av garderoben uten den velvære følelsen jeg hadde gledet meg til☹️

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Maryblue50
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Fredrik Malvik Forbregd, Marketing på Savalen Fjellhotell & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2020

Hei!
Takk for din anmeldelse.
vi tar tilbakemeldingen til oss med mål om å bedre disse punktene.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Hadde bestilt oss en overnatting på Savalen Fjellhotell & spa og gledet oss stort til å dra opp og slappe av på hotellet og i svømmeanlegget. Vi ankom hotellet litt ut på formiddag og gikk for å høre om vi kunne sjekke inn tidlig. Fikk beskjed om at rommet sto klart og det var bare å sjekke inn. Fornøyde gikk vi for å finne rommet. Da vi entret rommet fikk vi oss et sjokk!Rommet var ikke ryddet og vasket. Vi gikk tilbake til resepsjonen og det skulle vise seg å ikke bli den siste gangen. Makan til rot og arroganse skal du lete lenge etter. Vi måtte i alt 3 runder til resepsjonen for å klage. Etter den siste gangen så vi bare på hverandre og innså at vi ikke nådde fram og måtte gjøre det siste på rommet selv. koste gulv og vaske koppene i oppvaskmaskinen på rommet. Bi hadde mistet 2 timer av oppholdet som vi kunne benyttet annerledes enn å sitte i hotellresepsjonen å vente.
Vi har også i ettertid sendt 2 e-poster til hotellet uten at disse er besvart så dette gjenspeiler nok holdningene til dette hotellet er jeg redd.

Jeg vil på ingen som helst måte anbefales dette hotellet. Mange andre høyfjellshotell som kan benyttes før dette.

Pluss for servicen i matsalen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 397rune_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Fredrik Malvik Forbregd, Marketing på Savalen Fjellhotell & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2020

Hei!
Takk for din anmeldelse.
vi tar tilbakemeldingen til oss med mål om å bedre disse punktene.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

At det var hektisk og kaotisk har jeg forståelse for, og kan tåle litt rot. Det jeg ikke synes noe om er når man blir møtt med en ovenfra og ned-holdning, frekke kommentarer og med unnskyldninger i stedet for beklagelse. Dessverre ble vi møtt med dette.

Da vi kom spurte vi om vi kunne sjekke inn. Jeg hadde ringt og bestilt rommet, og hadde ikke fått med meg når innsjekk var. Men jeg fikk beskjed om at det ikke var noe problem, da rommet vårt var klart. Vi hadde booka bassengtid på forhånd, men den bestillinga fant de ikke, og vi måtte bestille ny tid. Så gikk vi til rommet. Der så det ikke ut! Rommet var slett ikke klart. Vi dro med oss bagasje ut, og ble sittende å vente. Etter en liten time fikk vi komme på rommet igjen. Syntes det var rart at dette var standarden. Og etterhvert oppdaga vi flekker i senga, smuler i senga, sengetøyet var skrukkete, det var ikke rent, det var flekker av urin på doringen og det var ikke rene kopper. Så det bar ut av rommet igjen. I stedet for å beklage at det ble sånn, fikk jeg spørsmål om jeg ikke visste at innsjekk var kl 17.00... Jeg ble helt satt ut. Men altså, rommet sto som ferdig, så dette trøbbelet ville vi fått uansett. Det viste seg at de som rengjøre rommet nå hadde trodd at de skulle rengjøre for noen som allerede bodde der. Da vi kom inn på rommet for tredje gang var det heller ikke bra. Møblene var ikke satt på plass, det var ikke rene kopper og badet var fortsatt møkkete. Men måten jeg ble møtt på da jeg tok kontakt med ansvarlig gjorde at jeg resignerte.

Det er veldig synd at den holdning vi ble møtt med og mangel på beklagelse overskygger og gir oss en dårlig opplevelse av oppholdet. Jeg har også sendt mail til hotellet, da jeg ønska å ta det direkte med de ansvarlige. Men selv etter en purring på svar har jeg ikke hørt noe.

Det vi var veldig fornøyde med var servicen i restauranten, tusen takk! ♡ Vi ble også godt mottatt av hun som satt i innsjekk da vi kom.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, AnitaHammervik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Fredrik Malvik Forbregd, Marketing på Savalen Fjellhotell & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2020

Hei!
Takk for din anmeldelse.
vi tar tilbakemeldingen til oss med mål om å bedre disse punktene.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Savalen er et vakkert sted. De ansatte er nydelige mennesker med store servicehjerter.
bassenget virker slitent og bufeet til middag og frokost er kjedelig. Vi fant villkjøtt og soppstuing som smakte godt. Det kan bero på tiden vi er i med mye smitte at utvalg og smak ikke står i høysetet. Vi hadde håpet på bedre mat for den prisen.
Rommet hadde nytt bad og det var flott. Vi hadde også nydelig utsikt fra rommet, som var rent og pent!
Pluss for begrensning i bassenget. Vi var aldri mer enn 30 tilsammen der. Minus for at bassengbar ikke hadde servering til tross for at den i følge åpningstiden skulle være det.
Kan derfor ikke ikke gi mer pluss enn dette, selv om de ansatte løfter stedet mye!

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, TuvaTravel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Fredrik Malvik Forbregd, Marketing på Savalen Fjellhotell & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2020

Hei!
Takk for din anmeldelse.
vi tar tilbakemeldingen til oss med mål om å bedre disse punktene.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser