Kristianne I
2,0 av 5 boblerAnmeldt 3. juli 2023
Dato for oppholdet: juli 2023
Romtips: Fint område for tur og fritidsaktiviteter. Bra spa. Dårlig mat, lag egen frokost eller spis et...
13.7 km fra Savalen Fjellhotell & Spa
    53.6 km fra Savalen Fjellhotell & Spa
    53.4 km fra Savalen Fjellhotell & Spa
    Se flere hoteller i Tynset
    Anmeldt 12. april 2023

Det var den beste ferie jeg har hatt på lenge. Leilighet var veldig ren og stilig. Område rolig, vakker og naturnær. Slalom og langrenn kjempebra tilrettelagt. Mat på hotell av ypperlig kvalitet. Service var kjempevennlig og god. SPA var helt fantastisk. Vi koste oss hver minutt.

Dato for oppholdet: april 2023
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
    Takk, lenashalom
    Anmeldt 15. januar 2023

Hvor skal jeg begynne? Vi bestilte leilighet - størrelsen og kvaliteten var helt fin, men glass,kopper og bestikk var møkkete.

Stedet var koselig og barnevennlig! Nissen sitt hus var veldig stas for barna (2,5,6) og opplegget rundt nissen og gaver på julaften var koselig! Koselig med spark lett tilgjengelig fra hotell til leilighet.

Maten derimot.... Jeg sa ifra 2 mnd før vi kom OG ved innsjekk at vi hadde mathennsyn de måtte tenke på ved servering... Hva fikk vi på juleaften? Pizza med ost og pastasalat!! Og på første juledag klarte dem å mekke en chiligrute som barna ikke kunne spise. Skuffet over maten!!

Dato for oppholdet: desember 2022
    Takk, LinnHecker
    Anmeldt 28. desember 2022

Sjekket anmeldelsen her på TripAdvisor før bestilte og overrasket at det er så bom. Stedet bærer preg over å være et gammel hotell og på siste kapitel.

Størrelsen på rommet er hel grei mens badet er trangt. Både rom og bad er over modent oppussing. Heldigvis er sengen god å sove i.

Dette er første gang jeg har vært på et hotell, spesielt SPA hotell som kun har tork dusj såpe dispenser i dusjen. og plastglass på vasken. minner mer om hostel enn spa hotell.

Bassenget var helt greit, men garderobene burde få tilsyn oftere da gulvet så og si var et basseng det også.. Merket tydelig at temperaturen i boblebadet også var senket forhold til normalen. dampgrotten var under restaurering stod det på døren så den får jeg ikke sagt noe om..

Maten her er det som skuffer mest. hadde jeg fått det servert ute på restaurant hadde det blitt sendt tilbake,

Dato for oppholdet: desember 2022
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
    Takk, Lilfire87
    Anmeldt 26. november 2022

Helt forferdelig dansemusikk fredagskvelden. Til å bli deprimert av. Men pianobaren var helt topp. Kjempeflink og koselig artist. Mye god mat, spesiellt lørdagskvelden. Koselig men et gammelt og slitt hotell. Trivelig og serviceinnstilt personale.

Dato for oppholdet: oktober 2022
    Takk, toneb881
    Anmeldt 13. november 2022

Julebord med firma. God mat og trivelig betjening. Flott spaanlegg med basseng og spabehandlinger. Fint turområde og skiløyper. Fin plass for store og små.
    Her er det plass til alle. Anbefaler å ta turen hit.

Dato for oppholdet: november 2022
    Takk, solveigfja