“Fantastisk god bbq burger”
Anmeldelse av Stasjon Grill&Sportsbar

Stasjon Grill&Sportsbar
Vurdert som nr. 3 av 15 Restauranter i Tynset
Anmeldt 9. juli 2023 via mobile enheter

Det var ikke så fint å sitte å spise der, verken ute eller inne, men burgeren vi spise var fantastisk god. En av de bedre faktisk. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Anna K

Anmeldt 25. desember 2022

Tynsets beste biff?
Vi var innom og kjøpte baconsurret indrefilet som var grillet, denne smakte himmelsk og en av de bedre indrefiletene vi har smakt.
Som lokale i Nord-Østerdalen så er dette helt klart den beste plassen på Tynset.

Dato for besøk: desember 2022
1  Takk, lokalefolk
Anmeldt 21. desember 2022 via mobile enheter

Har testet mye fra menyen de siste par årene, alt fra omelett og karbonadesmørbrød til burgere og biff. Har alltid fått førsteklasses mat her. Betjeningen er alltid blid og imøtekommende. Er jeg på Tynset er det kun hit jeg drar for å spise. Anbefales på det aller sterkeste. Nå driver de med utvidelse og oppussing så det var litt uferdig da jeg var der sist og kanskje litt kald temperatur, men dette blir nok greit igjen når oppussingen er ferdig. Er du på Tynset og vil ha ordentlig god grillmat, så er det ingen andre enn Stasjonen du bør vurdere.

Dato for besøk: desember 2022
Takk, 972joakimb
Anmeldt 28. oktober 2022

Beste sparerips jeg har smakt og veldig hyggelig personale. Anbefales på sterkeste. Aldri blitt skuffet der.

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, frodek367
Anmeldt 29. september 2022 via mobile enheter

Tok tid før maten kom. Det foregikk snekring i bygget, så det var en del banking under vårt besøk. Usannsynlig støvete planter rett ved bordet vårt.
Biffsnadder godt krydret, men kjøttet var så tørt og hardt at det var faktisk flaut. Ikke kjøp det!
Store porsjoner og hyggelig betjening. Betjeningen (1 person) forsvant mens vi spiste, og vi måtte vente lenge før hun kom tilbake så vi fikk betalt. Ikke verdt pengene.

Dato for besøk: september 2022
Takk, Vimsen2013

Reisende som så på Stasjon Grill&Sportsbar, så også på

Har du vært i Stasjon Grill&Sportsbar? Del dine erfaringer!